27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Τα “Άλλα… AirTag’s”… 4 Τεμάχια, Στα 18€ ΚΟΜΠΛΕ!!! Με Πιστοποίηση MFI και δουλεύουν με Apple My Find Network… Για να μην “τα Χάνεις”

Ψάχνοντας για νέα και καινοτόμα προϊόντα έπεσα πάνω τους…
Με Πιστοποίηση MFI και Apple My Find Network ίσως είναι τα “Άλλα… AirTag’s” και πιστεύω πως ειδικά στην τιμή που έχουν αξίζουν και με το παραπάνω μια δοκιμή…

Global Positioning: Με τη δυνατότητα global positioning των Airtag, μπορείτε να βρείτε εύκολα τα πράγματα σας οπουδήποτε στον κόσμο, εφόσον υπάρχουν συσκευές Apple τριγύρω.
Κλήση με ένα κλικ: Δεν χρειάζεται να κάνετε λήψη λογισμικού, απλώς ανοίξτε τη σύνδεση λογισμικού αναζήτησης στη συσκευή Apple και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή για να εκπέμψετε έναν ήχο προτροπής που θα σας βοηθήσει να βρείτε γρήγορα στοιχεία.
Πιστοποίηση MFi: Το Airtag project έχει περάσει την πιστοποίηση MFi της Apple, διασφαλίζοντας την ποιότητα και την ασφάλεια του προϊόντος.
Ultra-Long Standby: Ο σχεδιασμός εξαιρετικά χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας μπορεί να διατηρήσει χρόνο αναμονής έως και 10 μήνες, εξαλείφοντας την ανάγκη για συχνή αντικατάσταση της μπαταρίας.
Ακριβής αναζήτηση: Μέσω της ετικέτας “Iltems” της Εφαρμογής Εύρεσης, το ενσωματωμένο ηχείο του Finein Tag μπορεί να αναπαράγει έναν ήχο για να υποδείξει τη θέση του στοιχείου, επιτρέποντάς σας να βρίσκετε αντικείμενα σε κοντινή απόσταση εύκολα.

4 Τεμάχια
F02 Bluetooth Tracker Keys Finder and Item Tracker Tags 4-Pack σε τιμή;;; 18,59€ κομπλέ με τα μεταφορικά από το Cafago σε Promo και χωρίς κανένα τελωνείο με ασφαλή μέθοδο αποστολής Duty Free Shipping
Link: https://www.cafago.com/en/p-paa5681-4.html?aid=unrw

Κι αν θέλεις ΜΟΝΟ ένα Κομμάτι…
τιμή;;; 18,59€ κομπλέ με τα μεταφορικά από το Cafago σε Promo και χωρίς κανένα τελωνείο με ασφαλή μέθοδο αποστολής Duty Free Shipping
Link: https://www.cafago.com/en/p-paa5681-1.html?aid=unrw

Specification:
Optional Model: 1-Pack / 4-Pack
Color: White
Material: Plastic
Bluetooth version: 5.2
Auxiliary functions: Record lost location, rename item, customize item icon
Connect: Bluetooth technology for close-range sensing and support for loss mode
Alarm volume:Builtin buzzer (> 100 decibels)
Battery: Replaceable CR2032 button battery
Working temperature:-10℃~65℃
Storage temperature: -10℃~55
Working humidity: ≤85%
Storage humidity: ≤75%
Operating voltage: 2.0V-3.3V
Transmit power: 4dbm
Product size: 29*29*11mm
Product weight: 7g
Package size: 90*64*16mm
Package weight: 18g

Package list:
4* Tracker

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο