25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Τα iPhone 1TB 2021 επιστρέφουν στο τραπέζι, όπως και το LiDAR για όλες τις παραλλαγές.

Η ομάδα συμβούλων της Wedbush επανέλαβε τον ισχυρισμό της ότι τα iPhone επόμενης γενιάς, μια σειρά που πιστεύεται από πολλούς ως 12s αντί για 13, θα διαθέτουν SKU που θα διπλασιάζουν την τρέχουσα μεγαλύτερη χωρητικότητα αποθήκευσης που είναι γνωστές σε αυτές τις συσκευές της Apple, φέρνοντάς τους έτσι έως και 1TB για πρώτη φορά.

Οι αναλυτές δεν ανέφεραν ποιες παραλλαγές “iPhone 12s” πιστεύει ότι θα λάβουν αυτήν την ενίσχυση, αν και είναι πολύ πιθανό να εφαρμοστεί στον διάδοχο του 12 Pro Max και πιθανώς στο Pro. Ωστόσο, έχει δηλώσει ότι θα διαθέτουν τον αισθητήρα LiDAR, που μέχρι στιγμής εμφανίζεται μόνο στη σειρά iPad Pro.

Όχι μόνο αυτό, το Wedbush επιμένει τώρα ότι οι αντικαταστάσεις iPhone 12 και 12 Mini θα έχουν επίσης αυτήν την προδιαγραφή. Η ομάδα ισχυρίζεται επίσης ότι, σύμφωνα με τις πηγές τους στην αλυσίδα εφοδιασμού της Ασίας, περίπου 90 έως 100 εκατομμύρια από αυτές τις μονάδες “12s” έχουν ή θα κατασκευαστούν.

Αυτό το εντυπωσιακό ποσοστό είναι αύξηση 10% σε σύγκριση με το ίδιο σημείο το 2020 και πιστεύεται ότι οφείλεται στην προβλεπόμενη ζήτηση για τη σειρά iPhone 12s / 13, που συνδέεται με την εμπιστοσύνη των καταναλωτών που ενισχύεται από αυξημένους εμβολιασμούς στο εγγύς μέλλον. Συνολικά, η Wedbush είναι πεπεισμένη ότι η Apple θα τα πάει πολύ καλά στα επερχόμενα ενημερωμένα iPhone.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο