27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Τα Windows 10 KB5005611 (21H1) κυκλοφόρησαν με σημαντικές επιδιορθώσεις. Links να την κατεβάσετε.

Το KB5005611 είναι πλέον διαθέσιμο για Windows 10 21H1, έκδοση 20H2 (Ενημέρωση Οκτωβρίου 2020) και έκδοση 2004. Αυτή η ενημέρωση κυκλοφορεί μέσω του Windows Update και του WSUS για επιχειρήσεις, αλλά η Microsoft έχει δημοσιεύσει επίσης συνδέσμους απευθείας λήψης για Windows 10 KB5005611 εγκαταστάτες εκτός σύνδεσης.

Τα Windows 10 KB5005611 είναι μια προαιρετική ενημέρωση, επομένως δεν θα πραγματοποιηθεί λήψη ή εγκατάσταση, εκτός εάν επιλέξετε μη αυτόματα την ενημέρωση και κάνετε κλικ στην επιλογή “Λήψη και εγκατάσταση”. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση κώδικα δεν περιλαμβάνει επιδιορθώσεις ασφαλείας, αλλά συνοδεύεται από μια μεγάλη λίστα γενικών βελτιώσεων και επιδιορθώσεων σφαλμάτων.

Το KB5005611 θα μεταφέρει το σύστημα έκδοσης 21H1 στο Windows 10 Build 19043.1266. Από την άλλη πλευρά, η έκδοση 20H2 (Ενημέρωση Οκτωβρίου 2020) θα γίνει Windows 10 19042.1266. Ομοίως, αυτή η αθροιστική ενημερωμένη έκδοση προεπισκόπησης θα εμφανιστεί ως Build 19041.1202 σε συσκευές που εξακολουθούν να εκτελούν Windows 10 έκδοση 2004.

Να θυμάστε ότι η υποστήριξη για τα Windows 10 έκδοση 2004 λήγει τον Δεκέμβριο και η Microsoft θα σταματήσει σύντομα να κυκλοφορεί προαιρετικές ενημερώσεις.

Στις συσκευές σας, όταν ελέγχετε για ενημερώσεις σήμερα, η ακόλουθη ενημέρωση θα εμφανιστεί στην οθόνη σας:

2021-09 Προεπισκόπηση αθροιστικής ενημέρωσης για Windows 10 Έκδοση 21H1 για συστήματα που βασίζονται σε x64 (KB5005611)

Ή

2021-09 Προεπισκόπηση αθροιστικής ενημέρωσης για Windows 10 Έκδοση 20H2 για συστήματα που βασίζονται σε x64 (KB5005611)

Για λήψη και εγκατάσταση των Windows 10 Build 19043.1266, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  • Επισκεφτείτε τη σελίδα Windows Update μέσω της Αναζήτησης των Windows ή των Ρυθμίσεων (Ενημερώσεις και ασφάλεια).
  • Κάντε κλικ στο “έλεγχος για ενημερώσεις” και συνεχίστε τον έλεγχο για ενημερώσεις μέχρι να δείτε ένα νέο προαιρετικό έμπλαστρο.
  • Στην προαιρετική ενημέρωση, κάντε κλικ στο κουμπί “Λήψη και εγκατάσταση”.
  • Επιλέξτε “επανεκκίνηση τώρα” για να εφαρμόσετε τις βελτιώσεις και τις επιδιορθώσεις.

 

Σύνδεσμοι λήψης για Windows 10 KB5005611

Σύνδεσμοι άμεσης λήψης Windows 10 KB5005611: 64-bit και 32-bit (x86).

Χρησιμοποιώντας τον παραπάνω σύνδεσμο, μπορείτε να βρείτε τα προγράμματα εγκατάστασης εκτός σύνδεσης στον κατάλογο του Microsoft Update. Αυτά τα αυτόνομα αρχεία εγκατάστασης (.msu) θα σας επιτρέψουν να εγκαταστήσετε την ενημέρωση χωρίς ενεργή σύνδεση στο Διαδίκτυο και το ίδιο πρόγραμμα εγκατάστασης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε συσκευή.

Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι έχετε κατεβάσει το αρχείο .msu συμβατό με την έκδοση, την έκδοση και τον επεξεργαστή των Windows 10. Μπορείτε να επαληθεύσετε τη διαμόρφωση στις Ρυθμίσεις> Σύστημα> Πληροφορίες.

Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη για να ανοίξετε ένα νέο παράθυρο λήψης με σύνδεσμο στο αρχείο .msu. Στο Chrome, πρέπει να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τον σύνδεσμο .msu σε άλλη καρτέλα. Στο Microsoft Edge, απλώς κάντε κλικ στο σύνδεσμο για να ξεκινήσετε τη λήψη.

Windows 10 KB5005611 (Build 19043.1266) Full Changelog

  • Διορθώνει θέματα ειδήσεων και ενδιαφερόντων.
  • Διορθώνει προβλήματα με την εφαρμογή και το πρόσθετο του Outlook.
  • Διορθώνει ένα ζήτημα που αναγκάζει το γραφικό στοιχείο Ειδήσεις και ενδιαφέροντα στη γραμμή εργασιών.
  • Διορθώνει βλάβες του συστήματος.
  • Διορθώνει την παραμόρφωση του ήχου κατά την εγγραφή χρησιμοποιώντας ψηφιακούς βοηθούς.

Με τη σημερινή αθροιστική ενημέρωση, η Microsoft επιδιόρθωσε επιτέλους ένα ζήτημα που διακόπτει εφαρμογές όπως το Outlook κατά την περιήγηση σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ημερολόγια συγχρονισμένα με τον λογαριασμό. Επιπλέον, διορθώθηκε ένα σφάλμα όπου το πρόσθετο του Outlook θα μπορούσε να εμποδίσει τους χρήστες να πληκτρολογήσουν μια απάντηση σε άλλες εφαρμογές των Windows.

Η Microsoft εξετάζει επίσης θέματα Ειδήσεων και Ενδιαφερόντων. Μετά την εφαρμογή αυτής της ενημέρωσης, οι Ειδήσεις και τα ενδιαφέροντα δεν πρέπει να εμφανίζονται πλέον θολά όταν χρησιμοποιείτε ορισμένες αναλύσεις οθόνης ή επιλογή κλιμάκωσης.

Επιπλέον, διορθώθηκε ένα σφάλμα όπου το ρολόι του συστήματος θα μπορούσε να εμφανίσει εσφαλμένη ώρα όταν έχετε ενεργοποιήσει την αλλαγή της θερινής ώρας (DST).

Η Microsoft έχει επίσης διορθώσει ένα σφάλμα που προκαλεί τη διακοπή της λειτουργίας της συσκευής σας όταν κάνετε επανεκκίνηση του συστήματος μετά από κανονική χρήση. Ένα άλλο σφάλμα που έχει διορθωθεί, είναι με τις εφαρμογές της γραμμής εργασιών που ενδέχεται να μην λειτουργούν όταν η γραμμή εργασιών δεν είναι καρφιτσωμένη στο κάτω μέρος της οθόνης (προεπιλεγμένη τοποθεσία).

Επιπλέον, το Windows 10 Build 19043.1266 επιλύει ένα σφάλμα κατά την κοινή χρήση προστατευμένου περιεχομένου χρησιμοποιώντας εφαρμογές όπως το Microsoft Teams. Μετά την ενημέρωση, το προστατευμένο περιεχόμενο, όπως τα μέσα διαχείρισης ψηφιακών δικαιωμάτων (DRM), θα εμφανίζονται κενά για όλους. Προηγουμένως, το περιεχόμενο DRM φαινόταν διαφανές για ορισμένους χρήστες.

Το patch έρχεται επίσης με αυτές τις διορθώσεις σφαλμάτων:

  • Η Microsoft έχει διορθώσει ένα πρόβλημα όπου τα Windows δεν μπορούσαν να θυμηθούν την κατάσταση του NumLock μετά την επανεκκίνηση του συστήματος.
  • Η Microsoft έχει διορθώσει ένα ζήτημα που προκαλεί διαρροή μνήμης στο lsass.exe.
  • Η Microsoft έχει διορθώσει τα σφάλματα Blue Screen of Death.
  • Η Microsoft δεν γνωρίζει επί του παρόντος κρίσιμα ζητήματα στην ενημέρωση, αλλά μπορείτε πάντα να απεγκαταστήσετε την ενημέρωση των Windows 10 χρησιμοποιώντας τη Γραμμή εντολών ή τις Ρυθμίσεις εάν αντιμετωπίσετε ένα νέο σφάλμα.

Για τα Windows 11, η Microsoft κυκλοφόρησε μια ξεχωριστή ενημέρωση με βελτιώσεις ποιότητας και διορθώσεις σφαλμάτων.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο