27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Τα Windows 10 KB5011543 προσθέτουν νέες δυνατότητες, διορθώνουν σφάλματα BSOD

Το Windows 10 KB5011543 κυκλοφορεί τώρα στους χρήστες στο κανάλι παραγωγής και συνοδεύεται από μερικές νέες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένης της ενσωμάτωσης επισημάνσεων στην Αναζήτηση των Windows. Η ενημερωμένη έκδοση κώδικα είναι διαθέσιμη μέσω του Windows Update (WU) και οι χρήστες μπορούν επίσης να πραγματοποιήσουν λήψη του προγράμματος εγκατάστασης εκτός σύνδεσης των Windows 10 KB5011543 για να πραγματοποιήσουν ενημέρωση εκτός σύνδεσης.

Το KB5011543 είναι μια προαιρετική ενημερωμένη έκδοση προεπισκόπησης που προορίζεται για χρήση στην παραγωγή και έχει ήδη δοκιμαστεί από όσους βρίσκονται στο Πρόγραμμα Windows Insiders. Παρόλο που οι προαιρετικές ενημερώσεις είναι γενικά ασφαλείς και έτοιμες για κυκλοφορία παραγωγής, ίσως είναι καλή ιδέα να παραλείψετε την ενημερωμένη έκδοση κώδικα, εάν μπορείτε να περιμένετε μέχρι την Τρίτη του Απριλίου 2022.

Όπως γνωρίζετε ήδη, οι προαιρετικές ενημερώσεις των Windows 10 περιλαμβάνουν όλες τις διορθώσεις και τα ζητήματα που θα εμφανιστούν τελικά σε μελλοντικές εκδόσεις του Patch Tuesday. Με άλλα λόγια, εάν επιλέξετε να παραλείψετε την ενημέρωση που κυκλοφόρησε αυτήν την εβδομάδα, θα λάβετε το ίδιο σύνολο διορθώσεων σφαλμάτων και τις καλύτερες στιγμές της Αναζήτησης των Windows τον Απρίλιο ως μέρος του κύκλου Patch Tuesday.

Εάν ελέγξετε για ενημερώσεις σήμερα, θα δείτε την ακόλουθη ενημέρωση κώδικα στην ενότητα προαιρετικές ενημερώσεις:

2022-03 Αθροιστική προεπισκόπηση ενημέρωσης για Windows 10 Έκδοση 21H2 για συστήματα που βασίζονται σε x64 (KB5011543)

[affcoups id=”92641″]

Λήψη συνδέσμων για Windows 10 KB5011543

Windows 10 KB5011543 Σύνδεσμοι άμεσης λήψης: 64-bit και 32-bit (x86).

Windows 10 KB5011543 (Δημιουργία 19044.1620) Πλήρες αρχείο καταγραφής αλλαγών

Το κύριο χαρακτηριστικό της προαιρετικής ενημέρωσης των Windows 10 Μαρτίου 2022 είναι η υποστήριξη για τις καλύτερες στιγμές της Αναζήτησης των Windows. Όπως μπορείτε να δείτε στα παρακάτω στιγμιότυπα οθόνης, μια νέα δυνατότητα αναζήτησης που ονομάζεται «κυριότερα σημεία αναζήτησης» σάς επιτρέπει να βλέπετε δημοφιλές περιεχόμενο στο διαδίκτυο σε όλο τον κόσμο και στον οργανισμό σας.

Τα κυριότερα σημεία αναζήτησης υπόσχονται λεπτομερείς πληροφορίες για ενδιαφέρουσες στιγμές, όπως διακοπές, επετείους, ακόμη και εκπαιδευτικές στιγμές στην περιοχή σας ή παγκοσμίως. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις στιγμές πατώντας στην εικόνα στη διεπαφή του πλαισίου αναζήτησης των Windows 11.

Ομοίως, οι εταιρικοί πελάτες θα μπορούν να βλέπουν πληροφορίες που σχετίζονται με τον οργανισμό, τα άτομα και τα αρχεία.

Η λειτουργία Search highlights είναι προς το παρόν διαθέσιμη σε επιλεγμένους χρήστες και η Microsoft έχει πει ότι η λειτουργία θα κυκλοφορήσει σύντομα. Η Microsoft σχεδιάζει να εξετάσει τα σχόλια από τους πρώτους δοκιμαστές προτού τα προωθήσει σε ένα ευρύτερο κοινό. Η ευρεία διαθεσιμότητα θα γίνει τους επόμενους μήνες, σύμφωνα με την εταιρεία.

Επιπλέον, η Microsoft έχει προσθέσει μια νέα δυνατότητα για να σας βοηθήσει να αλλάξετε το χρώμα των κουμπιών τοστ για να εντοπίζετε πιο εύκολα την επιτυχία και τα κρίσιμα σενάρια. Χρησιμοποιώντας αυτή τη νέα δυνατότητα, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τις ειδοποιήσεις χρησιμοποιώντας το εγγενές σύστημα των Windows 10.

Για προχωρημένους χρήστες, υπάρχει μια νέα πολιτική που θα επεκτείνει τις τρεις κορυφαίες ειδοποιήσεις μιας εφαρμογής από προεπιλογή στο Κέντρο δράσης.

[affcoups id=”92644″]

Εκτός από αυτές τις δυνατότητες, η Microsoft έχει επίσης διορθώσει αρκετά σφάλματα στο λειτουργικό σύστημα. Για παράδειγμα, η Microsoft έκανε μια αλλαγή για να διορθώσει ένα πρόβλημα που εμποδίζει τους χρήστες Android να συνδεθούν σε ορισμένες εφαρμογές της Microsoft, όπως το Outlook ή το Microsoft Teams.

Ομοίως, ένα άλλο σφάλμα έχει διορθωθεί όπου το παράθυρο διαπιστευτηρίων θα γινόταν αόρατο όταν πατήσετε το κουμπί Πίσω.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Διορθώσεις σφαλμάτων στην τελευταία ενημέρωση Μαρτίου 2022 των Windows 10

Όπως αναφέρθηκε στην αρχή, η Microsoft έχει επιδιορθώσει ένα γνωστό ζήτημα που προκαλεί σφάλματα Blue Screen of Death όταν οι χρήστες προσπαθούν να αντιστοιχίσουν συσκευές Bluetooth. Το σφάλμα έχει αναφερθεί σε συστήματα που χρησιμοποιούν ορισμένους παρόχους υπηρεσιών διαμόρφωσης που επηρεάζουν το προφίλ Bluetooth A2DP των Windows.

Άλλες διορθώσεις σφαλμάτων στο Windows 10 Build 19044.1620:

  • Η Microsoft έχει διορθώσει ένα πρόβλημα όπου η δυνατότητα αναζήτησης ευρετηρίου ενδέχεται να σταματήσει να ανταποκρίνεται σε ορισμένες περιπτώσεις.
  • Η Microsoft διόρθωσε ένα πρόβλημα που εμποδίζει την αναζήτηση εκτός σύνδεσης του Outlook από την εμφάνιση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα αποτελέσματα αναζήτησης.
  • Η Microsoft διόρθωσε ένα πρόβλημα που ενδέχεται να απενεργοποιήσει την άδεια χρήσης των Windows όταν υποβαθμίζετε την έκδοση Εθνικής Υποστήριξης Γλωσσών (NLS).
  • Η Microsoft έχει διορθώσει ένα πρόβλημα όπου τα σύγχρονα προγράμματα περιήγησης ενδέχεται να μην αποδίδουν σωστά το HTML που δημιουργείται από το gpresult/h.
  • Η Microsoft διόρθωσε ένα πρόβλημα που ενδέχεται να εμποδίσει τη λειτουργία μιας πολιτικής επίλυσης ερωτημάτων διακομιστή DNS.
  • Η Microsoft έχει διορθώσει ένα πρόβλημα που επηρεάζει τον διακομιστή μεσολάβησης του Κέντρου διανομής κλειδιών (KDC).
  • Διορθώθηκε ένα σφάλμα όπου το σύστημα μπορεί να προσθέσει ένα προστατευτικό λειτουργικής μονάδας αξιόπιστης πλατφόρμας (TPM).
  • Η Microsoft έχει διορθώσει προβλήματα με το παράθυρο διαλόγου Έλεγχος λογαριασμού χρήστη (UAC).

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο