25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Τα Windows 11 σύντομα θα σας επιτρέψουν να επαναφέρετε εφαρμογές σε νέο υπολογιστή

Η Microsoft θέλει να κάνει το Windows Store καλύτερο. Όχι μόνο για τελικούς χρήστες αλλά και για προγραμματιστές. Έρχονται αλλαγές που θα βελτιώσουν τον τρόπο με τον οποίο οι εφαρμογές εισέρχονται στον υπολογιστή σας και επίσης πώς θα τις βρίσκετε αρχικά. Η Microsoft προωθεί επίσης με την προεπισκόπηση του Amazon Appstore, η οποία θα είναι διαθέσιμη εκτός ΗΠΑ μέχρι το τέλος του έτους, αν και αναμένεται να είναι μόνο στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ιαπωνία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Microsoft θα δοκιμάσει σύντομα νέες δυνατότητες στο κανάλι Windows Insider, συμπεριλαμβανομένης της αυτόματης επαναφοράς εφαρμογών που χρησιμοποιήθηκαν στο παρελθόν σε μια νέα συσκευή Windows. Αυτό θα επηρεάσει μόνο τις εφαρμογές που έχουν εγκατασταθεί από το Microsoft Store, αλλά εξακολουθεί να είναι μια δυνητικά χρήσιμη αναβάθμιση από το τρέχον σύστημα που προσπαθεί να βρει συγκεκριμένες εφαρμογές από την αρχή.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Αυτό μοιάζει πολύ με τα smartphone Android, τα οποία σας δίνουν την επιλογή να ρυθμίσετε ένα νέο τηλέφωνο και να έχετε όλες τις εφαρμογές που είχατε στο προηγούμενο τηλέφωνο, ώστε να μην χρειάζεται να ασχολείστε με την εύρεση των αγαπημένων σας.

[affcoups id=”96582″]

Το όλο θέμα είναι ότι αυτό κάνει τη νέα εμπειρία υπολογιστή μια πιο απρόσκοπτη προσπάθεια, την οποία σίγουρα μπορώ να αφήσω πίσω. Το μόνο πρόβλημα εδώ είναι ότι πολλοί από εμάς εξακολουθούν να εγκαθιστούν λίγες μόνο εφαρμογές από το Microsoft Store, επομένως δεν προσφέρει μεγάλη εξοικονόμηση χρόνου. Ωστόσο, οτιδήποτε διευκολύνει τη χρήση του Store πρέπει να βοηθήσει.

[affcoups id=”96672″]

Η Microsoft πρόκειται επίσης να ενσωματώσει τα αποτελέσματα του Microsoft Store στην Αναζήτηση των Windows. Αυτό θα σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε γρήγορα μια εφαρμογή που γνωρίζετε το όνομα απευθείας από τη γραμμή Έναρξης. Εάν το δοκιμάσετε στα Windows 11 αυτή τη στιγμή, συχνά θα διαπιστώσετε ότι θα καταλήξετε στο Microsoft Store αφού επισκεφτείτε τον ιστότοπο του προγραμματιστή, οπότε αυτό θα εξοικονομήσει λίγο χρόνο.

Ένα πιο θεμελιώδες πρόβλημα για το Microsoft Store είναι η δυνατότητα εντοπισμού — υπάρχουν πολλές εφαρμογές εκεί, οπότε πώς οι προγραμματιστές βάζουν τις ολοκαίνουργιες φοβερές εφαρμογές τους μπροστά σε πιθανούς χρήστες; Μα με τις διαφημίσεις φυσικά. Η Microsoft παρουσιάζει τις νέες της διαφημίσεις με πονηρό τίτλο στο Microsoft Store για να βοηθήσει τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν διαφημιστικές καμπάνιες για να εμφανίζουν τις εφαρμογές τους στους ενδιαφερόμενους χρήστες. Εδώ ελπίζω να μην κάνει κατάχρηση.

[affcoups id=”96265″]

Η Microsoft αναμόρφωσε το Store για την κυκλοφορία των Windows 11 και παρόλο που είναι καλύτερο από ό,τι ήταν, δεν είναι ακόμα ένας πόρος στον οποίο πηγαίνω αμέσως όταν προσπαθώ να βρω ένα συγκεκριμένο κομμάτι λογισμικού. Υπάρχουν εξαιρέσεις, το Cinebench R23 είναι διαθέσιμο στο Store, αλλά γενικά αρπάζω το μεγαλύτερο μέρος του λογισμικού μου απευθείας από τους ιστότοπους του προγραμματιστή. Θα πρέπει να δούμε αν αυτές οι προτεινόμενες αλλαγές κάνουν τη διαφορά.

[signoff]

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο