27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

HONOR Magic4 Pro: Η ναυαρχίδα της χρονιάς κυκλοφορεί την 1η Ιούνη

Φέτος, η ναυαρχίδα της HONOR – το HONOR Magic4 Pro – ξεκινάει στις ακτές της Μαλαισίας την 1η Ιουνίου και οι μανιώδεις θαυμαστές μπορούν να παρακολουθήσουν τη ζωντανή ροή της κυκλοφορίας της στη σελίδα της HONOR Malaysia στο Facebook στις 3 μ.μ.

Αφού η HONOR κέρδισε την ανεξαρτησία της από την Huawei, πολύ γρήγορα έγινε η επόμενη παγκόσμια εμβληματική μάρκα τεχνολογίας, αποτελώντας την επόμενη καλύτερη επιλογή για τους χρήστες της Huawei που θέλουν να έχουν smartphone με Google Mobile Service (GMS).

Με την ετικέτα “δολοφόνος των σημείων πόνου”, το HONOR Magic4 Pro είναι το καλύτερο παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο η επωνυμία smartphone λύνει τα σημεία πόνου των χρηστών μέσω καινοτόμου τεχνολογίας.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Ως η πρώτη ναυαρχίδα της HONOR μετά την απελευθέρωση, αυτό το μοντέλο διαθέτει ένα ολοκληρωμένο μοντέλο με μερικά από τα καλύτερα στην τεχνολογία.

Αυτά περιλαμβάνουν μια οθόνη PWM Dimming LTPO 1.920 Hz που μειώνει την κατανάλωση μπαταρίας προστατεύοντας παράλληλα τα μάτια του χρήστη, Ultra Fusion Photography που διαθέτει κινηματογραφική βιντεοσκόπηση σε smartphone, κορυφαία στον κλάδο διπλή ενσύρματη και ασύρματη φόρτιση 100W, συνολική ανώτερη κορυφαία απόδοση, μεταξύ άλλων.

[affcoups id=”96582″]

Με την καινοτόμο τεχνολογία του, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το HONOR Magic4 Pro κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Ναυαρχίδας της Χρονιάς στο Mobile World Congress (MWC) 2022 νωρίτερα φέτος.

Με την επανέναρξη της συνεργασίας της HONOR με την Google, οι σειρές HONOR 50 και HONOR X που κυκλοφόρησαν στο παρελθόν, καθώς και το επερχόμενο HONOR Magic4 Pro, έχουν και θα είναι με προεγκατεστημένο το GMS.

Αυτό σημαίνει ότι οι απαραίτητες εφαρμογές όπως το YouTube, το WhatsApp, το Facebook και οι Χάρτες Google είτε θα προφορτωθούν είτε θα μπορούν να εγκατασταθούν άμεσα.

[affcoups id=”96262″]

Και δεν θα πρέπει να υπάρχει πρόβλημα με τη λήψη ή την ενημέρωση των πιο αγαπημένων σας εφαρμογών χρησιμοποιώντας το Google Play Store, κάτι που προσφέρει μεγάλη ευκολία στους χρήστες της Μαλαισίας.

Η συμμετρική αισθητική του HONOR Magic4 Pro και η εμβληματική σχεδίαση Muse Eye θα ήταν απλά αγάπη με την πρώτη ματιά για τους χρήστες.

Όχι μόνο έχει μια σαγηνευτική εμφάνιση, το HONOR Magic4 Pro είναι εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή νέας γενιάς Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 5G, με τον οποίο έχει αναβαθμιστεί η υπολογιστική ισχύς του chip, η επεξεργασία εικόνας και η απόδοση AI.

[affcoups id=”96092″]

Το HONOR Magic4 Pro προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία απορρήτου για τους χρήστες του μέσω του λογισμικού και του υλικού του.

Αυτό που θεωρείται ως καταστροφικό είναι η λειτουργία AI Privacy Call, η οποία αντιμετωπίζει τις διαρροές ήχου – ένα πρόβλημα όταν οι κλήσεις ενός smartphone γίνονται ακουστές στους άλλους γύρω από τον χρήστη, εκθέτοντας ενδεχομένως ευαίσθητες πληροφορίες.

[signoff]

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο