27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Τα Windows XP Delta Edition αναβιώνουν το δεύτερο πιο όμορφο λειτουργικό σύστημα στον κόσμο

Τα Windows XP Delta Edition δεν είναι ένα από εκείνα τα ονειρεμένα λειτουργικά συστήματα αισθητικής που βασίζονται στο web που προκαλούν ένα πιο τέλειο σημείο καμπής στο κατώφλι της νέας χιλιετίας.

Ούτε είναι ένα έξυπνο θέμα για το Linux, παρόμοιο με το techiraeth. Είναι μια πραγματική περικοπή των ίδιων των Windows XP, τελειοποιημένη για την τρίτη δεκαετία του εικοστού πρώτου αιώνα. Εάν λοιπόν έχετε κάποιο παλιό μηχάνημα, τότε ενεργοποιήστε το και περάστε του αυτή την έκδοση. Σίγουρα θα πάρει τα πάνω του!

[affcoups id=”96582″]

Τα Windows XP Delta Edition είναι μια τροποποίηση των Windows XP που στοχεύει να αναδημιουργήσει την αισθητική των Windows XP Beta 2 και να επαναφέρει χαμένες δυνατότητες, λειτουργίες και προγράμματα από προηγούμενες εκδόσεις των Windows, μαζί με εκδόσεις προέκδοσης των Windows XP.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Θα μου πείτε που θα την βρείτε την έκδοση αυτή? Εάν ψάξετε στον γούγλη με το όνομα των Windows XP, θα είναι εύκολο να το βρείτε, οπότε δείτε τι βρήκα εγώ. Δείτε επίσης και βίντεο που έχει κυκλοφορήσει για την έκδοση αυτή

[signoff]

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο