27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Τα Xiaomi MIX 3 5G, Redmi 6 Pro και άλλα 7 κινητά τηλέφωνα δεν έχουν πλέον επίσημα διαθέσιμα ανταλλακτικά εάν ζητηθούν!

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση προϊόντος της Xiaomi σχετικά με τη διακοπή της υπηρεσίας, υπάρχουν 7 μοντέλα Xiaomi και Redmi που θα σταματήσουν την επίσημη συντήρηση και το σέρβις μετά την πώληση την 1η Ιουλίου 2022.

Τα μοντέλα αυτά είναι τα εξής:

Mi MAX 3, Mi 8 Discovery Edition (transparent), Mi 8 screen fingerprint (transparent & non-transparent), Mi MIX 3 (5G), Mi Play, Redmi S2, Redmi 6 Pro

Η Xiaomi δήλωσε επίσημα ότι για αυτά τα προϊόντα, σταμάτησαν την παραγωγή τους και ο κατασκευαστής δεν προμηθεύει πλέον ανταλλακτικά που απαιτούνται για την εξυπηρέτηση μετά την πώληση και τα υλικά συντήρησης έχουν υπερβεί τη νόμιμη περίοδο προμήθειας, Έτσι, οι υπηρεσίες μετά την πώληση από την Xiaomi δεν θα μπορούν να συνεχίσουν να σας παρέχουν συντήρηση όπως και οι υπηρεσίες μετά την πώληση. Μπορείτε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε την εξυπηρέτηση μετά την πώληση δοκιμών, εντοπισμού σφαλμάτων, καθαρισμού και συντήρησης, αλλά ανταλλακτικά τέλος!

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Κρίνοντας από αυτά τα 7 μοντέλα, τα περισσότερα από αυτά είναι μοντέλα που κυκλοφόρησαν γύρω στο 2018. Στο μέλλον, οι φίλοι του iTechNews.gr δεν θα μπορούν να επισκευάσουν επίσημα αυτά τα 7 μοντέλα στη Xiaomi και θα πρέπει να βρουν μόνοι τους υπηρεσίες τρίτων.

[signoff]

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο