25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Τι αλλάζει στις μετακινήσεις μας και το SMS στο 13033, με «κόφτη» τα σούπερ μάρκετ!

Ορισμένες αλλαγές στις μετακινήσεις ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, ωστόσο οι κόφτες στο SMS 13033 παραμένουν για τα σούπερ μάρκετ. Ειδικότερα, την ελεύθερη μετακίνηση για προσωπική άσκηση από δήμο σε δήμο με SMS 6 στο 13033 πιλοτικά το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Απριλίου, αλλά και την μετακίνηση στα καταστήματα που ανοίγουν με αποστολή SMS στο 13032 ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της χθεσινής ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού.

Οπως ανακοινώθηκε, σε ό,τι αφορά τις διαδημοτικές μετακινήσεις από το Σάββατο, 3 Απριλίου, και μόνο για τα Σαββατοκύριακα, θα επιτρέπεται η μετακίνηση για προσωπική άσκηση με SMS στο 13033 με κωδικό 6 και για τρία άτομα ή ανά οικογένεια, με τη χρήση αυτοκινήτου ή μηχανής. «Ας βγούμε από τα σπίτια μας, με μέτρα, ας εκτονωθούμε μακριά από συνωστισμούς σε σπίτια και μικρούς χώρους», επεσήμανε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Παράλληλα, όσον αφορά στις μετακινήσεις προς τα καταστήματα λιανικού εμπορίου που ανοίγουν – δεν ανοίγουν ακόμα τα outlet και τα mall (το άνοιγμά τους θα επανεξεταστεί την επόμενη βδομάδα μαζί με τα σχολεία)-, αυτές θα γίνονται με τον νέο κωδικό 13032 που μπαίνει στη ζωή μας και μόνο με ραντεβού. Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, οι πολίτες θα μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους με τη χρήση του συγκεκριμένου κωδικού αυστηρά για 3 ώρες και μόνο μία φορά ανά 24ωρο. Στον συγκεκριμένο αριθμό κάποιος θα στέλνει το ονοματεπώνυμο του και θα λαμβάνει μήνυμα που αναφέρει: «Μετακίνηση σε εμπορικό κατάστημα».

Όλες τις μέρες παραμένει κανονικά σε λειτουργία το SMS 13033 για τις μετακινήσεις και ο περιορισμός για τα σούπερ μάρκετ εντός Δήμου ή σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από το σπίτι. Αλλάζει μόνο ο κωδικός 6 και μόνο για Σάββατο και Κυριακή.

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο