25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Τι γίνεται με την TSMC και την Huawei!? Ηνωμένες Πολιτείες: Χωρίς εγγύηση!

Πρόσφατα, οι Ηνωμένες Πολιτείες ανακοίνωσαν την αναθεώρηση της πολιτικής ελέγχου των εξαγωγών τους. Οποιαδήποτε χρήση αμερικανικής τεχνολογίας και λογισμικού για το σχεδιασμό και την κατασκευή τσιπ ημιαγωγών για την Huawei πρέπει να εγκριθεί εκ των προτέρων, κάτι που επηρεάζει ακόμα και την TSMC, που είναι ο βασικός συνεργάτης χυτηρίου της Huawei.

Σύμφωνα με εκθέσεις ξένων μέσων ενημέρωσης, ο Keith Clark, αναπληρωτής γραμματέας του Υπουργείου Οικονομίας, Ενέργειας και Περιβάλλοντος του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν παράσχει στην TSMC καμία εγγύηση για τη χορήγηση άδειας έτσι ώστε να μπορεί να πουλήσει την τεχνολογία των ΗΠΑ στην Huawei.

Είπε σε δημοσιογράφους: “Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν δώσει καμία εγγύηση. Πιστεύω ότι η TSMC έχει το 10-12% των δραστηριοτήτων της στην Κίνα (ηπειρωτική χώρα), κυρίως με την Huawei. Εάν δεν λάβει άδεια, αυτό το μέρος της επιχείρησης της TSMC σίγουρα θα επηρεαστεί, αλλά δεν θα δώσουμε καμία εγγύηση για αυτό. ”

Προέτρεψε επίσης τους συμμάχους και τους εταίρους των ΗΠΑ να συμμετάσχουν στις τάξεις των Ηνωμένων Πολιτειών το συντομότερο δυνατό και να διατυπώσουν από κοινού, νόμους ελέγχου των εξαγωγών για την αντιμετώπιση των απειλών ασφαλείας που θέτει η Huawei.

 

[signoff]

 

Πηγή: http://news.mydrivers.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο