25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Τηλεργασία: Οι καλύτερες και οι χειρότερες χώρες

Οσον αφορά την επιλογή των καλύτερων προορισμών για να εργάζεται κάποιος εξ αποστάσεως, μπορεί να έρχονται στο μυαλό μας πιο τροπικές τοποθεσίες χαμηλού κόστους, όπως το Μπαλί ή η Μπανγκόκ. Στην πραγματικότητα όμως κυριαρχούν οι ευρωπαϊκές χώρες.

Οπως σημειώνει δημοσίευμα του Bloomberg, η Γερμανία είναι η πρώτη χώρα στην κατάταξη με τις καλύτερες χώρες για τηλεργασία, ακολουθούμενη από τη Δανία και τις ΗΠΑ, σύμφωνα με την εταιρεία λογισμικού κυβερνοασφάλειας NordLayer. Οι ευρωπαϊκές χώρες αποτελούν το υπόλοιπο του top 10, εκτός από τη Σιγκαπούρη που κατατάσσεται ένατη.

Η κατάταξη 66 χωρών βασίζεται σε τέσσερα βασικά κριτήρια: Κυβερνοασφάλεια, οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης της υγειονομικής περίθαλψης και της επάρκειας αγγλικών, ψηφιακή και φυσική υποδομή και απόκριση στην Covid-19. Η «λιγότερο ιδανική» χώρα για εξ αποστάσεως εργασία είναι η Αλγερία, όπως ενημέρωσε η εταιρεία.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, οι ευρωπαϊκές χώρες, ιδιαίτερα οι μικρότερες όπως η Λιθουανία, η Εσθονία και η Σλοβακία είναι πιο ασφαλείς, σύμφωνα με το NordLayer.

Όσον αφορά την ψηφιακή προσβασιμότητα, η Νότια Κορέα, η οποία κατατάσσεται στην 11η θέση συνολικά, έχει το ταχύτερο διαδίκτυο, ενώ το Ισραήλ που βρίσκεται στην 37η θέση έχει το πιο προσιτό οικονομικά.

[signoff]

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο