27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Το Dark mode έρχεται σε Google Docs, Sheets, Slides στο Android

Εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο, η Google φέρνει τη σκοτεινή λειτουργία στις εφαρμογές της για Android, με την εναλλαγή σκοτεινού θέματος του Android 10. Σήμερα, ξεκινάει μια πολυαναμενόμενη και πολύ απαραίτητη σκοτεινή λειτουργία στα Έγγραφα Google, τα Φύλλα και τις εφαρμογές Παρουσιάσεων για Android, για να κάνουν τη δουλειά σας ευκολότερη.

Αν και δεν απολαμβάνουν πλήρως όλοι τον σκοτεινό τρόπο λειτουργίας, είναι αναμφίβολα μία από τις πιο αγαπημένες λειτουργίες του Android 10, μειώνοντας την καταπόνηση των ματιών, βελτιώνοντας τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και κάνοντας τις εφαρμογές να φαίνονται απλές. Ορισμένες εφαρμογές, φυσικά, είναι πιο δύσκολο να σκουραίνουν από άλλες. Για παράδειγμα, η σκοτεινή λειτουργία του Gmail για Android πρέπει να λαμβάνει υπόψη και να γνωστοποιεί σωστά ότι αυτό που βλέπετε στην οθόνη θα φαίνεται πολύ διαφορετικό από αυτό που στέλνετε, καθώς τα περισσότερα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν έχουν ελαφρύ κείμενο σε μαύρο φόντο.

Με την εμπειρία της σκοτεινής λειτουργίας του Gmail, η Google έχει πλέον καταφέρει να φέρει μια πλήρη και κατάλληλη σκοτεινή λειτουργία στις εφαρμογές Android για Έγγραφα Google, Φύλλα και Παρουσιάσεις. Ξεκινώντας σήμερα και σταδιακά θα κυκλοφορήσει τις επόμενες δύο εβδομάδες τόσο σε εμπορικούς όσο και σε προσωπικούς λογαριασμούς, και οι τρεις εφαρμογές θα σέβονται από προεπιλογή την παγκόσμια ρύθμιση σκοτεινής λειτουργίας του τηλεφώνου σας. Είναι σημαντικό ότι η σκοτεινή λειτουργία κάθε εφαρμογής όχι μόνο σκουραίνει την προβολή αρχείων, αλλά φέρνει επίσης μια νέα μαυρισμένη εμφάνιση στο πρόγραμμα επεξεργασίας.

Φυσικά, δεδομένου ότι πιθανώς δεν είναι καλή ιδέα να υποβάλετε ένα σημαντικό έγγραφο αφού το είδατε μόνο σε αυτήν την ανεστραμμένη σκοτεινή λειτουργία, η Google έχει συμπεριλάβει την επιλογή “Προβολή σε ανοιχτό θέμα” στα Έγγραφα, τα Φύλλα και τις Παρουσιάσεις για προεπισκόπηση.

 

[signoff]

 

Πηγή: https://9to5google.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο