27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Το Discord θα απαιτήσει σύντομα από τους χρήστες να διαλέξουν ένα νέο όνομα χρήστη

Το Discord, η δημοφιλής εφαρμογή που έχει γίνει η ραχοκοκαλιά για τις περισσότερες κοινότητες παιχνιδιών, μόλις ανακοίνωσε κάποιες σημαντικές αλλαγές, οι οποίες συνεπάγονται ότι οι χρήστες του Discord θα πρέπει να ενημερώσουν τα ονόματά τους.
Όπως μοιράστηκε στο επίσημο blog του Discord, οι χρήστες θα κληθούν να αλλάξουν τα ονόματα χρήστη τους σε κάτι νέο χωρίς τα ψηφία που εφαρμόζονται σε αυτό. Επί του παρόντος, τα ονόματα χρηστών Discord έχουν ένα σύνολο αριθμών που εφαρμόζονται σε αυτά, αλλά με τις νέες αλλαγές που έρχονται στην υποδομή της εφαρμογής, αυτό θα καταργηθεί εντελώς. Η δημοσίευση διευκρινίζει ότι αυτή η αλλαγή θα επιτρέψει στους χρήστες να έχουν ευκολότερο τρόπο για να “αναγνωρίσουν και να συνδεθούν με τους φίλους τους” και ότι τα νεοεπιλεγμένα ονόματα χρήστη θα είναι μοναδικά για τον κάθε χρήστη στο Discord.
Τα νέα ονόματα χρηστών θα επιτρέπουν ονόματα που θα αποτελούνται από χαρακτήρες που επιλέγονται από το αλφάβητο a-z, αριθμούς 0-9, μια υπογράμμιση (_) και μια τελεία. Οι περιορισμοί για τα νέα ονόματα πρέπει να είναι από 2 έως 32 χαρακτήρες, να μην επηρεάζουν την πεζότητα και να επιβάλλουν πεζά γράμματα, να μην υπάρχουν εξειδικευμένοι χαρακτήρες, να μην υπάρχουν συνεχείς περίοδοι και να τηρούν τις οδηγίες της κοινότητας. Οι νέες αλλαγές στα ονόματα χρηστών θα εφαρμοστούν τις επόμενες εβδομάδες, με την εφαρμογή να ειδοποιεί τους χρήστες ότι μπορούν να εφαρμόσουν ένα αναθεωρημένο όνομα. Η δημοσίευση στο ιστολόγιο αναφέρει επίσης ότι οι χρήστες με παλαιότερους λογαριασμούς μπορούν να λάβουν αλλαγή ονόματος χρήστη πιο γρήγορα από ό,τι οι πιο πρόσφατοι λογαριασμοί.ΕικόναΗ πρόθεση είναι να επιτραπεί στους χρήστες να έχουν ονόματα χωρίς την ανάγκη αριθμημένων διακριτικών (Username#1001, για παράδειγμα). Επί του παρόντος, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν διπλά ονόματα για το Discord, αλλά ο αριθμός που εφαρμόζεται στο όνομα θα δείχνει τη διαφορά μεταξύ τους. Χωρίς τους αριθμούς για κάθε όνομα χρήστη, θα έχει μεγαλύτερη σημασία η εξασφάλιση ενός ονόματος χρήστη που θα είναι σαφές στους φίλους και το κοινό σας.
Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες στο διαδίκτυο έχουν εκφράσει τις ανησυχίες τους για τη νέα αλλαγή, πιστεύοντας ότι όχι μόνο θα κάνει τα πράγματα πιο μπερδεμένα για τους χρήστες για να σας βρουν, αλλά θα μπορούσε δυνητικά να κινδυνεύσουν οι άνθρωποι να χάσουν την ιδιωτική τους ζωή όταν χρησιμοποιούν το Discord.
Αυτή είναι άλλη μια μεγάλη αλλαγή που έρχεται στους δημοφιλείς προορισμούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μετά τις ενημερώσεις για την επαλήθευση του Twitter και την ώθηση του Instagram για περισσότερο περιεχόμενο με ρόλους. Η ενημέρωση στο Discord είναι μια αναπόφευκτη αλλαγή, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες θα πρέπει να εφαρμόσουν ένα νέο όνομα όταν τους ζητηθεί ή ξεκινώντας την αλλαγή χειροκίνητα στο μενού ρυθμίσεων όταν αρχίσει η πλήρης ανάπτυξη.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο