25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Το Google Play βλέπει πάνω από 28 δισεκατομμύρια λήψεις εφαρμογών στο τρίτο τρίμηνο, ξεπερνά το App Store σε αναλογία 3 σε 1!

Η χρήση smartphone έχει αυξηθεί κατά ένα τέταρτο την περίοδο Ιουλίου-Σεπτεμβρίου σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι. Την ίδια περίοδο, οι λήψεις εφαρμογών σημείωσαν ακόμη μεγαλύτερη αύξηση με το Google Play να φτάνει τα 28,3 δισεκατομμύρια συνολικές λήψεις για την περίοδο του 3ου τριμήνου. Πρόκειται για αύξηση 31% σε σύγκριση με πέρυσι και δίνει στην Google ένα πλεονέκτημα 3 προς 1 στις συνολικές λήψεις σε σύγκριση με το App Store της Apple, το οποίο διαχειρίστηκε συνολικά 8,2 δισεκατομμύρια λήψεις.

Από τις αρχές του έτους πραγματοποιήθηκαν λήψεις 80,6 δισεκατομμυρίων εφαρμογών στο Google Play, ενώ το App Store είδε 26,6 δισεκατομμύρια συνδυασμένες λήψεις.

Σύμφωνα με την ίδια αναφορά, το Google Play διαθέτει επίσης το μεγαλύτερο χαρτοφυλάκιο εφαρμογών με πάνω από 2,7 εκατομμύρια συνολικές εφαρμογές, μπροστά από τις 1,82 εκατομμύρια προσφορές του App Store. Η κατηγορία εφαρμογών με τις περισσότερες λήψεις στο Play Store ανήκει στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών με 13,49%, ακολουθούμενη από εκπαίδευση με 9,11% και επιχειρήσεις με 6,95% όλων των λήψεων.

 

[signoff]

 

Πηγή: https://www.gsmarena.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο