26.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Η εφαρμογή εγγραφής της Google σάς επιτρέπει τώρα να επεξεργάζεστε εγγραφές με μεταγραφόμενο κείμενο

Η Google παρουσίασε για πρώτη φορά την προηγμένη εφαρμογή ηχογράφησης με το Pixel 4. Λύγισε την ικανότητα της Google να μεταγράφει κείμενο χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο και λειτούργησε εκπληκτικά καλά. Ήταν ένας πολύ εύκολος τρόπος να ηχογραφήσετε μια συνομιλία ή μια συνέντευξη και στη συνέχεια να επιστρέψετε και να αναζητήσετε ανάμεσα στο κείμενο για να βρείτε τα σημαντικά μέρη. Η εφαρμογή αργότερα θα ήταν διαθέσιμη και για παλαιότερες συσκευές της Google Pixel.

Η έκδοση 2 του Google Recorder άρχισε να κυκλοφορεί χθες στους χρήστες του Pixel και το βρήκαμε προ-φορτωμένο στη μονάδα ελέγχου Pixel 5. Μια νέα δυνατότητα σάς επιτρέπει να περικόψετε τμήματα εγγεγραμμένου ήχου επιλέγοντας απλώς κείμενο που μεταγράφηκε και κόβοντάς το. Αυτό διευκολύνει την αφαίρεση ανεπιθύμητου ήχου από μια εγγραφή χωρίς να χρειάζεται να ακούσετε την εγγραφή.

https://youtube.com/watch?v=TtfdWl10lN4

Η νέα έκδοση της εφαρμογής θα σας επιτρέψει επίσης να δημιουργήσετε βίντεο οπτικής κυματομορφής για να συνοδεύσετε τις ηχογραφήσεις σας – μαζί με μεταγραφές – ώστε να μπορείτε να τα μοιραστείτε στα κοινωνικά μέσα. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε ανάμεσα σε αναλογίες 1: 1, κάθετη ή οριζόντια.

Οι δυνατότητες επεξεργασίας και κοινής χρήσης είναι νέες στο Google Recorder. Η εφαρμογή μπορεί επίσης να αναγνωρίσει τη μουσική, τους ήχους των σκύλων, το γέλιο και το χειροκρότημα και να τα επισημάνει ως τέτοια στη μεταγραφή. Η μεταγραφή πραγματοποιείται εντελώς εκτός σύνδεσης και θα επιτρέπει αυτόματα να επισημαίνονται τα κύρια θέματα των ηχογραφήσεων κατά τη λήψη μιας διάλεξης, για παράδειγμα.

 

[signoff]

 

Πηγή: https://www.gsmarena.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο