25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Το Minecraft στο Playstation μ’ ενημέρωση μέσα στον μήνα, θα έχει υποστήριξη για VR

Αυτό ζητήθηκε πολύ και συζητήθηκε πολύ μεταξύ της κοινότητας και των παικτών του Minecraft PlayStation, αλλά, τελικά, μπορώ να πω κάτι επίσημα γι ‘αυτό. Ναι, θα υπάρξει υποστήριξη PlayStation VR στο Minecraft και θα γίνει πολύ σύντομα! Αυτό το μήνα, στην πραγματικότητα !!

Ναι, σύντομα!

Οι άνθρωποι της Mojang θέλανε να πούνε κάτι για αυτό εδώ και αιώνες! Η υποστήριξη PS VR ήταν στην πραγματικότητα ένα προγραμματισμένο χαρακτηριστικό στο PS4, αφού πήρανε το οκ από τη Sony για να φέρουνε στο cross-platform play και την έκδοση Bedrock στο PlayStation 4.

Λοιπόν, υποθέτω ότι θα θέλατε να μάθετε μερικές λεπτομέρειες;

Μόλις ολοκληρωθεί η τελική εμπειρία, η υποστήριξη PS VR θα φτάσει μέσω μιας ενημέρωσης κώδικα για το κύριο παιχνίδι Minecraft. Όλοι όσοι έχουν το Minecraft στο PlayStation 4 θα λάβουν αυτό το patch αυτόματα. Πραγματοποιήστε λήψη αυτής της ενημερωμένης έκδοσης κώδικα και θα έχετε πρόσβαση στη νέα λειτουργία Minecraft VR. Φυσικά, θα χρειαστείτε μια ρύθμιση PS VR για να τη χρησιμοποιήσετε. Όλοι έχετε ένα από αυτά σωστά ;!

Τι είναι όμως το Minecraft x PlayStation VR!?

Λοιπόν είναι το Minecraft, αλλά σε VR. Είναι 100% το ίδιο παιχνίδι Minecraft που μπορείτε να παίζετε κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα, κάθε μήνα, κάθε χρόνο… στο PlayStation 4. Τίποτα δεν καταργήθηκε.

Αλλά σίγουρα πρέπει να υπάρχει κάτι διαφορετικό;

Ναι φυσικά! Υπάρχει μια σειρά από νέες ρυθμίσεις και οδηγίες, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε την εμπειρία VR στις ανάγκες σας. Υπάρχουν επίσης δύο βασικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι σε VR: Immersive και Living Room modes. Πιστεύουμε ότι και τα δύο είναι ωραία, αλλά εξαρτάται από εσάς.

Ακριβώς όπως το κύριο παιχνίδι, χρησιμοποιείτε το χειριστήριο DualShock 4 για να μετακινηθείτε και να κάνετε όλα τα χειροτεχνικά και ασταθή πράγματα που πρέπει να κάνετε, αλλά θα είστε πλήρως βυθισμένοι στον κόσμο του Minecraft. Εγγυώμαι ότι θα βγείτε από το δέρμα σας κάποια στιγμή.

Παρά την πανδημία που έχει προσαρμόσει τον τρόπο με τον οποίο αναπτύσσουμε το Minecraft, η ανάπτυξη του Minecraft για το PS VR ήταν σχετικά ελεύθερη. Η ίδια η εμπειρία Minecraft x PSVR βασίζεται στην τεχνολογία Minecraft VR που αναπτύχθηκε για άλλες πλατφόρμες VR πριν από μερικά χρόνια. Τα SkyBox Labs το πήραν και εργάζονται για να μετατρέψουν και να βελτιστοποιήσουν την υπάρχουσα τεχνολογία για το PS VR. Και, φυσικά, οι φίλοι στη Sony ήταν εκεί καθ ‘όλη τη διαδρομή για να καθοδηγήσουν, επειδή γνωρίζουν το σύστημά τους καλύτερα από οποιονδήποτε.

Ήταν μια εξαιρετική ομαδική προσπάθεια και είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι για τους παίκτες του PlayStation VR για να ζήσουν μια υπέροχη, συναρπαστική έκδοση του Minecraft!

 

[signoff]

 

Πηγή: https://blog.playstation.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο