26.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Το POCO M4 Pro έρχεται με επεξεργαστή MediaTek και ταχύτερη φόρτιση

Το POCO M3 Pro είναι τώρα διαθέσιμο σε μια σειρά αγορών ως smartphone 5G αξίας 200 δολαρίων ΗΠΑ με τριπλές πίσω κάμερες και οθόνη 90Hz. Ομολογουμένως, αυτό οφείλεται στο ότι είναι ένα επώνυμο Redmi Note 10 5G, αν και με έντονη αναδιαμόρφωση για να το βάλει σταθερά κάτω από την ομπρέλα της υπο-μάρκας Xiaomi. Τώρα, φαίνεται ότι η POCO μπορεί να σκοπεύει να της δώσει σύντομα διάδοχο.

Αυτή η δυνατότητα προέκυψε λόγω μιας σειράς νέων πιστοποιήσεων που φέρεται να ανακαλύφθηκαν στις βάσεις δεδομένων ορισμένων επίσημων φορέων. Περιλαμβάνουν το EEC, το MIIT και το 3C, όλα τα οποία έχουν εγκρίνει μια νέα συσκευή που ονομάζεται Xiaomi 21091116AG.

Αυτή η τεκμηρίωση προέρχεται από τον διαρρέοντα Abhishek Yadav. Εν τω μεταξύ, ένας άλλος tipster, ο Kacper Skrzypek, ισχυρίζεται ότι βρήκε ξανά τον αριθμό μοντέλου, σε τουρκική βάση δεδομένων IMEI αυτή τη φορά. Στην τελευταία αυτή περίπτωση, αντιστοιχεί σαφώς στο όνομα POCO M4 Pro.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Σύμφωνα με το 3C, θα αποσταλεί με φορτιστή ισχύος 33 watt (ενώ το M3 Pro μπορεί να φορτίσει μόνο στα 18 W), όταν ο Skrzypek ισχυρίζεται ότι θα έρθει με επεξεργαστή MediaTek – ίσως ένα αντίστοιχο του 2021 με τον Dimensity 700 που βρίσκεται στον δήθεν προκάτοχος.

Επομένως, φαίνεται ότι η νέα συσκευή POCO μπορεί πράγματι να είναι καθ ‘οδόν, αν και εγείρει το ερώτημα τι συνέβη με τη βανίλια Μ4 στην πορεία. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν αυτό το υποτιθέμενο επερχόμενο smartphone διατηρεί το ρυθμό ανανέωσης του υπάρχοντος μοντέλου ή θα πάει ακόμα υψηλότερα σε αυτή τη νέα γενιά.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο