27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Το PS5 εμφάνισε σοβαρό πρόβλημα που μόνο με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων διορθώνεται!

Παρόλο που το Sony PS5 εξακολουθεί να αντιμετωπίζει το πρόβλημα της έλλειψης αποθεμάτων, ορισμένοι παίκτες έχουν ήδη αποκτήσει αυτήν την κονσόλα επόμενης γενιάς και διάφορα νέα σχετικά με την πραγματική εμπειρία του μηχανήματος έχουν αρχίσει να εμφανίζονται στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με αναφορές στο IGN, ο κεντρικός υπολογιστής PS5 εμφανίζει ένα σοβαρό σφάλμα κατά τη λήψη και μπορεί να επιλυθεί μόνο με την επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Αναφέρεται ότι ένα σφάλμα θα κάνει τους χρήστες να αναφέρονται ως “ουρά για λήψη” ή να ζητούν σφάλματα λήψης κατά τη λήψη παιχνιδιών και εφαρμογών. Η διεπαφή κεντρικού υπολογιστή θα ζητήσει από τον παίκτη να ελέγξει το μενού λήψης, αλλά δεν υπάρχει τίποτα εδώ.

Όταν εμφανιστεί ένα τέτοιο σφάλμα, δεν θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη ή ακύρωση και λήψη ξανά. Η βιβλιοθήκη παιχνιδιών θα δείξει ότι ο παίκτης διαθέτει ήδη το παιχνίδι (εφαρμογή), αλλά το κατάστημα PS5 θα το δείξει ως όχι. Το iTechNews.gr πληροφορήθηκε ότι προς το παρόν το IGN βρήκε μόνο μία λύση, που είναι η επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων. Προς το παρόν δεν υπάρχει άλλη λύση σε τέτοια σφάλματα.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο