27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Το Redmi Note 10 5G θα εμφανιστεί στην ΕΕ και στις ΗΠΑ ως POCO M3 Pro 5G!

Υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι η Xiaomi πλησιάζει στο λανσάρισμα ενός Redmi Note 10 5G. Η Xiaomi πωλεί ήδη το Redmi Note 10 5G σε ορισμένες αγορές, αν και μπορεί να αγοραστεί παγκοσμίως μέσω του AliExpress. Ωστόσο, πολλές πηγές υποδηλώνουν ότι η Xiaomi είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει το Redmi Note 10 5G ως το POCO M3 Pro 5G.

Σύμφωνα με την Xiaomi & MIUI News, βρήκε αναφορές για ένα POCO M3 Pro 5G σε ένα build.prop. Η συσκευή έχει τον αριθμό μοντέλου M2013K19PG, μοντέλο που το έχουμε δει σε έγγραφα πιστοποίησης νωρίτερα αυτό το μήνα. Παρεμπιπτόντως, το FCC επιβεβαίωσε ότι τα M2013K19PG και M2013K19G (Redmi Note 10 5G) είναι η ίδια συσκευή, αν και με την επωνυμία POCO και Redmi, αντίστοιχα.

Το στιγμιότυπο οθόνης που παρέχεται από την Xiaomi & MIUI News περιέχει επίσης το κωδικό όνομα του POCO M3 Pro 5G, “camellian”, που εμφανίζεται στο στιγμιότυπο οθόνης ως “camellian_p_eea”. Η αναζήτηση για «camellian» στο Xiaomi Firmware Updater αποκαλύπτει δύο εκδόσεις Stable Beta, μία για μια ευρωπαϊκή παραλλαγή και μια άλλη για ένα παγκόσμιο μοντέλο που η Xiaomi πιθανότατα θα πουλήσει στις ΗΠΑ. Και οι δύο εκδόσεις βασίζονται στο Android 11, το οποίο είναι καλό να το δεις, ακόμα κι αν είναι MIUI 12, παρά το νεότερο MIUI 12.5.

Δεν είναι σαφές πότε η Xiaomi θα ανακοινώσει το POCO M3 Pro 5G. Ωστόσο, η ύπαρξη του Stable Beta συνεπάγεται ότι η εταιρεία είναι κοντά στο να το κάνει. Δεδομένου ότι το POCO M3 Pro 5G είναι το Redmi Note 10 5G με άλλο όνομα, θα έχει οθόνη 6,5 ιντσών που λειτουργεί έως και 90 Hz. Η συσκευή διαθέτει επίσης Dimensity 700 SoC, τρεις πίσω κάμερες και μνήμη RAM έως 6 GB και αποθήκευση 128 GB.

 

[signoff]

 

via

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο