27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Το σύγχρονο μενού περιβάλλοντος των Windows 11 λαμβάνει υποστήριξη από προγραμματιστές

Τα Windows 11 αφορούν βελτιώσεις στο σχεδιασμό. Το λειτουργικό σύστημα έχει μια εντελώς νέα εμφάνιση για το μενού Έναρξη, το κέντρο ειδοποιήσεων και τη γραμμή εργασιών. Οι εφαρμογές εισερχομένων όπως το Notepad και το MS Paint αποκτούν επίσης επανασχεδιασμό και υπάρχουν νέα μενού περιβάλλοντος που υποστηρίζουν τη συνολική εμφάνιση των Windows 11.

Τα Windows 11 έρχονται με νέα μενού περιβάλλοντος (μενού με δεξί κλικ). Το μενού περιβάλλοντος είναι ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά των Windows, αλλά αυτά τα μενού είναι γενικά εξαιρετικά μεγάλα. Στην πραγματικότητα, μερικές φορές οι χρήστες πρέπει να μετακινηθούν στη λίστα με δεκάδες επιλογές προτού μπορέσουν να εντοπίσουν εντολές όπως αντιγραφή και μετονομασία.

Αυτό υποδεικνύει ότι υπάρχει πρόβλημα με τη διεπαφή χρήστη ή τον τρόπο λειτουργίας του μενού περιβάλλοντος αυτήν τη στιγμή. Με βάση αυτές τις εισόδους, η Microsoft δημιούργησε μια νέα εμπειρία μενού περιβάλλοντος για τα Windows 11, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα – το νέο μενού περιβάλλοντος δεν υποστηρίζει υπάρχουσες συντομεύσεις, επομένως αυτές οι επιλογές ομαδοποιούνται τώρα σε μια καταχώρηση “Εμφάνιση περισσότερων επιλογών”.

Το WinRAR, ένα δημοφιλές βοηθητικό πρόγραμμα αρχειοθέτησης αρχείων για Windows, λαμβάνει τώρα υποστήριξη για το σύγχρονο μενού περιβάλλοντος των Windows 11. Με την έκδοση 6.10 beta, το WinRAR φέρνει όλα τα στοιχεία του στο νέο μενού περιβάλλοντος.

Όπως μπορείτε να δείτε στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης, υπάρχει μια νέα επιλογή WinRAR στο μενού περιβάλλοντος, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται πλέον να βασίζεστε στο εφεδρικό “εμφάνιση περισσότερων επιλογών” για πρόσβαση στις δυνατότητες του WinRAR.

Στο changelog, οι προγραμματιστές του WinRAR εξήγησαν ότι οι εφαρμογές μπορούν να προσθέσουν μόνο μια εντολή ή υπομενού ανώτατου επιπέδου στο μενού περιβάλλοντος στα Windows 11.

“Εάν είναι ενεργοποιημένο το” Διαδοχικά μενού περιβάλλοντος “στο παράθυρο διαλόγου” Ρυθμίσεις ενσωμάτωσης “, αυτό το μεμονωμένο στοιχείο είναι ένα υπομενού που αποθηκεύει όλες τις απαραίτητες εντολές WinRAR. Εάν αυτή η επιλογή είναι απενεργοποιημένη, διατίθενται μόνο μία εντολή εξαγωγής για αρχεία και μία εντολή αρχειοθέτησης για τα συνηθισμένα αρχεία », σημείωσε η εταιρεία.

Επιπλέον, το 7-Zip, ένας δωρεάν και αρχειοθέτης αρχείων ανοιχτού κώδικα, αναμένεται επίσης να λάβει υποστήριξη για αυτά τα νέα μενού. Εάν δεν μπορείτε να περιμένετε για την ενημέρωση 7-Zip, μπορείτε να κατεβάσετε τον κλώνο του NanaZip.

Είναι απλώς θέμα χρόνου μέχρι να ξεκινήσουν περισσότεροι προγραμματιστές να ενημερώσουν τις εφαρμογές τους με υποστήριξη για το νέο μενού των Windows 11. Σε ένα σημείο, δεν θα απαιτείται “εμφάνιση περισσότερων επιλογών”, αλλά δεδομένης της διάθεσης του νέου λειτουργικού συστήματος και της αργής ανάπτυξης εφαρμογών παλαιού τύπου, είναι αρκετά σαφές ότι η “εμφάνιση περισσότερων επιλογών” ή το παλιό μενού περιβάλλοντος θα παραμείνει μέρος των Windows 11

Η Microsoft σχεδιάζει αυτήν τη στιγμή να ολοκληρώσει τη διάθεση των Windows 11 έως τα μέσα του 2022 και τα μενού περιβάλλοντος θα ενημερωθούν με πρόσθετες βελτιώσεις, συμπεριλαμβανομένης της ενσωμάτωσης του Κάδου Ανακύκλωσης.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο