25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Το Wii U λαμβάνει την πρώτη ενημέρωση firmware από το 2018!

Λοιπόν, είμαστε sτο 2021 – η παραγωγή του 3DS έχει διακοπεί και η εστίαση είναι τώρα εξ ολοκλήρου στο Switch , το οποίο είναι σχεδόν τεσσάρων ετών. Παρά τα πάντα που συμβαίνουν με την υβριδική πλατφόρμα της Nintendo, φαίνεται ότι ο γίγαντας του βιντεοπαιχνιδιού έχει ακόμα αρκετό χρόνο στο πολυάσχολο πρόγραμμά του για να ενημερώσει παλαιότερα συστήματα.

Σε αυτήν τη συγκεκριμένη περίπτωση, μιλάμε για το Wii U. Η συσκευή tablet και η κονσόλα ενημερώθηκαν μόλις για πρώτη φορά από τον Σεπτέμβριο του 2018. Οι σημειώσεις ενημέρωσης κώδικα δεν είναι τόσο συναρπαστικές (και φαίνεται να είναι ίδιες με τις τελευταία παρτίδα), αλλά και έτσι, είναι μια ενημέρωση για το Wii U το 2021!

Ακολουθεί η πλήρης λίστα, με το changelog από τη επίσημη σελίδα υποστήριξης της Nintendo:

Ver. 5.5.5 U (March 1st, 2021)
Improvements to system stability and usability

Further improvements to overall system stability and other minor adjustments have been made to enhance the user experience.

Ο γνωστός ελεγκτής δεδομένων της Nintendo, OatmealDome, έχει μοιραστεί μερικές πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την τελευταία ενημέρωση:

Είναι δύσκολο να πιστέψεις, αλλά ναι – είναι αληθινό! Μπορείτε να πιστεύετε ότι το firmware του Wii U έχει ενημερωθεί το 2021!? Ετοιμαστείτε λοιπόν για ενημέρωση!

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο