25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Το Xiaomi 12 Pro θα μπορούσε να φτάσει με μπροστινή κάμερα κάτω από την οθόνη

Πρόσφατα, το λογότυπο MIUI 13 διέρρευσε στο δίκτυο και προβλήθηκε ένα βίντεο με μια σειρά από λειτουργίες που θα εμφανιστούν στη νέα έκδοση του υλικολογισμικού της Xiaomi. Τα παιδιά από το Xiaomiui μελέτησαν προσεκτικά το βίντεο και έκαναν μερικά ενδιαφέροντα συμπεράσματα. Συγκεκριμένα, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ένας από τους μελλοντικούς εκπροσώπους της σειράς Xiaomi 12 να λάβει κάμερα κάτω από την επιφάνεια της οθόνης.

 

Το XIAOMI 12 PRO ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΤΑΣΕΙ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΚΑΜΕΡΑ ΥΠΟ ΟΘΟΝΗ

Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το smartphone που είδαμε στις διαφημίσεις μπορεί κάλλιστα να είναι το μελλοντικό Xiaomi 12 Pro. Το πιο σημαντικό είναι ότι η συσκευή στο βίντεο φαίνεται να έχει μια κάμερα κάτω από την οθόνη, την οποία η Xiaomi ονομάζει CUP (Camera Under Panel). Η Xiaomiui δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να εμφανιστεί όντως μια κάμερα υπο-οθόνης στο Xiaomi 12 Pro και σε αυτή την έκδοση το smartphone να βγει στην παγκόσμια αγορά. Αυτή τη στιγμή, η κάμερα κάτω από την οθόνη ήταν διαθέσιμη στο Xiaomi Mi Mix 4, που διατίθεται μόνο στην κινεζική αγορά.

Μια άλλη πρόταση είναι ότι το Xiaomi 12 Pro μπορεί να είναι εξοπλισμένο με πιεζοηλεκτρικό ηχείο. Είναι αλήθεια ότι η πηγή δεν εγγυάται ότι τα συμπεράσματά της είναι σωστά και ότι δεν μπορούν να μεταδοθούν ως αξιόπιστα. Αυτές είναι απλώς υποθέσεις που γίνονται με βάση βίντεο και εδώ θα μπορούσαν να πάρουν ως βάση ένα υποθετικό smartphone.

Υπενθυμίζουμε ότι η πρεμιέρα του Xiaomi 12 θα γίνει στις 28 Δεκεμβρίου. Με μεγάλο βαθμό πιθανότητας, την ίδια μέρα θα κυκλοφορήσει και το MIUI 13. Και οι γνώστες δεν αποκλείουν ότι θα εμφανιστούν και το Xiaomi 12 Pro και το συμπαγές Xiaomi 12X. Θεωρητικά, η εταιρεία θα πρέπει να κάνει μια επίσημη δήλωση για την επερχόμενη παρουσίαση σύντομα.

XIAOMI 12 ULTRA

Κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, το Xiaomi Mi 11 Ultra έλαβε μια πολύ ασυνήθιστη σχεδίαση της κύριας μονάδας κάμερας που εκτός από τους τρεις αισθητήρες, περιείχε οθόνη 1,1 ιντσών, η οποία λειτουργεί ως σκόπευτρο κατά τη λήψη selfie. Σύμφωνα με πρόσφατες διαρροές, η κύρια μονάδα κάμερας Xiaomi 12 Ultra θα ξεχωρίζει επίσης από τις ανταγωνιστικές λύσεις.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Επίσης, τα τελευταία renders βασίζονται σε μια σειρά από φήμες και διαρροές. συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών προστατευτικών θηκών που διέρρευσαν και για τα τρία smartphone Xiaomi 12. Σύμφωνα με τα renders, το Xiaomi 12 Ultra θα λάβει μια μεγάλη στρογγυλή προεξοχή του κύριου μπλοκ κάμερας, καλυμμένο με ένα μόνο γυάλινο πιάτο.

Στο κέντρο του κύκλου θα βρίσκεται ο φακός της κύριας κάμερας, στα αριστερά της οποίας υπάρχει μια θέση για την υπερευρυγώνια μονάδα. Στο κάτω μέρος θα υπάρχει κάμερα με φακό περισκοπίου και φλας LED. Στην κορυφή του κύκλου θα βρίσκεται ο αισθητήρας ToF ή ο τηλεφακός της κάμερας.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο