25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Το Xiaomi 12 Ultra θα διαθέτει βελτιωμένη ρύθμιση κάμερας τηλεφακού

Η σειρά Xiaomi 12 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της πριν από το τέλος του έτους. Η Xiaomi πρόκειται να κυκλοφορήσει το βανίλια Xiaomi 12 φέτος στην Κίνα, πριν κυκλοφορήσει το Xiaomi 12 Pro και το Xiaomi 12 Ultra το επόμενο έτος. Μια νέα διαρροή δημιούργησε τώρα κάποια πολύ αναγκαία διαφημιστική εκστρατεία και για το Xiaomi 12 Ultra.

Σύμφωνα με τον Κινέζο tipster Bald Panda, η Xiaomi πρόκειται να αναβαθμίσει την τηλεφακό κάμερα του Xiaomi 12 Ultra. Ο tipster ισχυρίζεται ότι η Xiaomi θα αντικαταστήσει τον αισθητήρα 48 MP 1/2 ιντσών που υπήρχε στο Mi 11 Ultra με έναν βελτιωμένο αισθητήρα 1/1,5 ιντσών 50 MP.

Δεν είμαστε σίγουροι ποιος αισθητήρας είναι συγκεκριμένα, καθώς τα ISOCELL GN5, Sony IMX766 και OmniVision OV50A ταιριάζουν με αυτήν την περιγραφή. Ωστόσο, η Xiaomi τείνει να κλίνει προς το υλικό της κάμερας της Samsung ως επί το πλείστο, επομένως το ISOCELL GN5 είναι ο πιο πιθανός υποψήφιος.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Είτε έτσι είτε αλλιώς, πρόκειται για μια σοβαρή αναβάθμιση στο υλικό ζουμ της ναυαρχίδας. Επιβεβαιώνει επίσης τις αναφορές ότι η Xiaomi θα χρησιμοποιήσει ένα τριπλό σύστημα 50 MP στο Xiaomi 12 Ultra, με την εταιρεία να αναμένεται να χρησιμοποιήσει ξανά το εξαιρετικό ISOCELL GN2 ως κύρια κάμερα. Επιπλέον, περνώντας από μια αινιγματική ανάρτηση από το tipster Digital Chat Station, φαίνεται ότι η Xiaomi προτιμά να διατηρεί τον τηλεφακό 5x ενώ αλλάζει σε καλύτερο αισθητήρα, σε αντίθεση με τη χρήση ενός φακού zoom μεγαλύτερης εμβέλειας.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο