25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Το Xiaomi Mi 10T Lite κέρδισε το OnePlus Nord στο AnTuTu για…..γουρουνότριχα!

Φαίνεται ότι το Xiaomi Mi 10T Lite θα μπορούσε να είναι ο «δολοφόνος» του OnePlus Nord που βασικά έχει προφητευτεί από τότε που η OnePlus ξεκίνησε τον ανταγωνιστή της μεσαίας κατηγορίας στην γεμάτη αγορά smartphone. Το OnePlus Nord είναι ο ηγέτης του πακέτου, σύμφωνα με το παγκόσμιο γράφημα της AnTuTu για smartphone μεσαίας κατηγορίας, χάρη στη μέση βαθμολογία των 326.958 πόντων. Πρόκειται για την έκδοση 8 GB + 128 GB που συνοδεύεται από επεξεργαστή Snapdragon 765G και προς το παρόν κοστίζει 399 € / 379 £ από το επίσημο κατάστημα OnePlus.

Ωστόσο, το Xiaomi Mi 10T Lite ήρθε και κατέστρεψε το πάρτι του Nord, τουλάχιστον για τώρα, χάρη στο αναφερόμενο αποτέλεσμα αναφοράς απόδοσης AnTuTu 329.032 πόντων (+ 0,6%). Λάβετε υπόψη ότι πρόκειται για ένα μόνο σκορ δοκιμών, ενώ το OnePlus Nord έπρεπε να καταγράψει πάνω από 1.000 αποτελέσματα για να επιτύχει την τρέχουσα θέση του στο παγκόσμιο διάγραμμα μεσαίας κατηγορίας AnTuTu, αν και εξακολουθεί να είναι καλό για το Mi 10T Lite. Το smartphone Xiaomi είναι φθηνότερο από το OnePlus Nord, αλλά διαθέτει διαφορετικές επιλογές διαμόρφωσης: Η παραλλαγή 6 GB + 128 GB διατίθεται στα 329 €.

Η εικόνα του Xiaomi Mi 10T Lite, το οποίο κοινοποιήθηκε στο Weibo και το Twitter από τον γνωστό τεχνικό Digital Chat Station, δεν αποκαλύπτει τις επιμέρους βαθμολογίες ενοτήτων για την εκτέλεση του AnTuTu (CPU, GPU, μνήμη, UX).

 

Ωστόσο, μια άλλη εικόνα δείχνει ότι είναι η παραλλαγή 128 GB του Mi 10T Lite, η οποία έρχεται με τον πιο καταπληκτικά χώρο αποθήκευσης UFS 2.2, ενώ το OnePlus Nord έχει την παραλλαγή UFS 2.1, η οποία δεν διαθέτει την εφαρμογή WriteBooster. Επίσης, ο ανταγωνιστής της μεσαίας κατηγορίας Xiaomi διαθέτει Snapdragon 750G, το οποίο έχει ήδη αποδειχθεί ότι προσφέρει καλύτερες επιδόσεις έναντι του SD 765G.

 

[signoff]

 

 

Πηγή: https://www.notebookcheck.net/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο