25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Το Xiaomi Mi A2 Lite μόλις έλαβε την τελική εγγυημένη ενημέρωση!

Η Xiaomi εξέδωσε άλλη μια μηνιαία ενημέρωση για το Mi A2 Lite, ένα από τα λίγα κινητά Android One που κυκλοφόρησε η εταιρεία. Το V11.0.21.0.QDLMIXM ακολουθεί από το V11.0.20.0.QDLMIXM, το οποίο αναβάθμισε μόνο το Mi A2 Lite στην ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Ιουνίου 2021. Ομοίως, το V11.0.21.0.QDLMIXM φέρνει το κινητό στην ενημερωμένη έκδοση κώδικα αυτού του μήνα.

Η Xiaomi δεν δημοσιεύει τι αλλάζει η ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Ιουλίου 2021 στο Mi A2 Lite. Ωστόσο, η Google δημοσιεύει όλα τα CVE στα οποία απευθύνεται στο μηνιαίο ενημερωτικό δελτίο ασφαλείας του Android. Δυστυχώς, δεν είναι σαφές εάν η Xiaomi έχει εφαρμόσει την ενημερωμένη έκδοση κώδικα 1 Ιουλίου ή 5 Ιουλίου. Το τελευταίο περιλαμβάνει όλες τις διορθώσεις του πρώτου, για αναφορά.

Το Mi A2 Lite έφτασε τον Ιούλιο του 2018 με υποσχέσεις για τουλάχιστον τρία χρόνια ενημερώσεων ενημερωμένης έκδοσης κώδικα ασφαλείας. Ως εκ τούτου, η ενημέρωση αυτού του μήνα μπορεί να είναι η τελευταία που λαμβάνει επίσημα το Mi A2 Lite. Σίγουρα, η Xiaomi δεν θα παρέχει πλέον διορθώσεις σφαλμάτων ή νέες δυνατότητες στη συσκευή που βασίζεται στο Android One.

 

[signoff]

 

Δια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο