25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Το Xiaomi Mi A4 δεν θα έρθει σαν Android One κινητό!

Έχουμε κάποια άσχημα νέα για τους λάτρεις του καθαρού Android, καθώς η Xiaomi αφήνει το πρόγραμμα Android One πίσω.

Η σειρά Mi A έχει αποκτήσει δημοτικότητα κυρίως στη δυτική αγορά προσφέροντας μία καθαρή εμπειρία Android στις επιθετικές τιμές της εταιρείας. Όποιος ψάχνει για το Android βανίλια ήταν υποχρεωμένος να σκοντάψει σε μια από τις σειρές Α της Xiaomi.

Ωστόσο, η εταιρεία έχει επιβεβαιώσει επισήμως ότι δεν θα κυκλοφορήσει πλέον άλλες φορητές συσκευές με Android One, κάτι που με τη σειρά του σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει Mi A4. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος για τη διακοπή του lineup, αλλά η εμπεριστατωμένη εικασία μας θα ήταν τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η Xiaomi με το λογισμικό κατά την παροχή ενημερώσεων σε αυτά τα τηλέφωνα. Ήταν συχνά αργά, παρόλο που το πρόγραμμα Android One έχει να κάνει με γρήγορες ενημερώσεις και μεγαλύτερη υποστήριξη.

Αρκετά ενδιαφέρον, η Motorola απομακρύνεται από την πρωτοβουλία Android One με τις τελευταίες κυκλοφορίες να κολλάνε στο καθαρό Android με μερικές πρόσθετες λειτουργίες στην κορυφή, όπως κάνει το OnePlus. Έτσι αφήνει το HMD ως τον μοναδικό σημαντικό κατασκευαστή, που εξακολουθεί να εκτελεί την εκπομπή Android One.

 

[signoff]

 

Πηγή: https://www.gsmarena.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο