25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Το Xiaomi Mi MIX 4 αναμένεται να ξεπεράσει όλα τα προηγούμενα προϊόντα της Xiaomi! Δείτε γιατί το λέμε!

Σε αντίθεση με πολλές άλλες μάρκες smartphone, οι περισσότερες κινεζικές μάρκες smartphone έχουν μια πολύ ενδιαφέρουσα «συνήθεια» – να λανσάρουν μια λιανική έκδοση smartphone «τεχνικής δοκιμής». Για παράδειγμα, η σειρά NEX της VIVO, η σειρά Find του OPPO και η «αρχή» του μηχανήματος λιανικής – η σειρά Mi MIX.

Εξακολουθούμε να θυμόμαστε ότι όταν κυκλοφόρησε η πρώτη γενιά Mi MIX το 2016, με την σχεδίαση σχεδόν χωρίς περιθώρια, πλήρους οθόνης, έφερε μια τεράστια έκπληξη στους χρήστες. Η εκπληκτική εμφάνιση της πρώτης γενιάς του MIX προώθησε επίσης την εξερεύνηση του μέλλοντος των εμπορικών σημάτων smartphone. Από τότε, το Xiaomi Mi MIX έχει φέρει το έμβλημα του «εξερευνητή» των smartphone Xiaomi και έχει γίνει ο «πρωτοπόρος» των smartphone Xiaomi.

Αλλά το πρόβλημα είναι ότι αφού το Xiaomi Mi MIX 3 «αναποδογυρίστηκε», η σειρά MIX εξαφανίστηκε.

Το Xiaomi Mi MIX εμφανίζει πρόοδο

Στη ζωντανή μετάδοση στις 7 Φεβρουαρίου, όταν τέθηκε το ερώτημα «Θα υπάρξει MIX φέτος», ο Lei Jun ήταν ήρεμος που το MIX ήταν μια μεγάλη πρόκληση για τη Xiaomi. Η πρώτη γενιά του MIX ανανέωσε την κατανόηση των χρηστών για smartphone με πλήρεις οθόνες και πλήρη κεραμικά. τα Xiaomi Mi MIX 2 και MIX 2s έκαναν πολλές «μικρές διορθώσεις» με βάση την πρώτη γενιά. Βελτίωσε την ολοκλήρωση και την ανταγωνιστικότητα των smartphone. Το Xiaomi Mi MIX έχει επίσης γίνει ο πρόδρομος των smartphone Xiaomi.

Αλλά στο Mi MIX 3, η κάμερα ανύψωσης προκάλεσε πολύ σοκ στους χρήστες. Από την κυκλοφορία του VIVO APEX, σχεδόν όλες οι μάρκες Android έχουν εισαγάγει προϊόντα smartphone με κάμερα ανύψωσης. Όταν η κάμερα ανύψωσης έχει γίνει η εγγενής εντύπωση των μαζικών καταναλωτών του «μελλοντικού smartphone», η απλή κάμερα ανύψωσης δεν είναι πλέον αρκετή για να υποστηρίξει την «εξερεύνηση του μέλλοντος» των MIX.

Για να ξεχωρίσει ένα smartphone που σηκώνει την κάμερα από τα υπόλοιπα, το Mi MIX 3 επέλεξε μια πολύ ριζοσπαστική διαδρομή – τη συρόμενη δομή του καλύμματος. Παρόλο που το Mi MIX 3 χρησιμοποιεί μια μόνιμη δομή μαγνήτη για να βελτιώσει την αίσθηση ολίσθησης και την ανθεκτικότητα του Mi MIX 3, η δομή του συρόμενου καλύμματος εξακολουθεί να κάνει το MIX 3 με αυξημένο περιττό βάρος. Αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα λάθος που κάνουν πολλά ανυψωτικά / συρόμενα smartphone.

Ωστόσο, κατά τη γνώμη μας, η δομή και το βάρος του συρόμενου καλύμματος δεν είναι το «θανατηφόρο» ελλάτωμα του MIX 3. Παρόλο που το MIX 3 άγγιξε το ρυθμιστικό για να εξερευνήσει τη διαδραστική λειτουργία του smartphone, απέτυχε να ξεφύγει από το υπάρχον πλαίσιο των smartphone. Αυτή η αλλαγή από εντυπωσιακή σε «μέτρια» κατέστησε αδύνατη την προσαρμογή των χρηστών της Xiaomi και φύτεψε επίσης τους σπόρους για την αναστάτωση του Xiaomi Mi MIX 3.

Τι σημαίνει το MIX για τη Xiaomi

Επειδή οι πωλήσεις του Mi MIX 3 δεν ήταν ικανοποιητικές, η σειρά MIX έχει γίνει μία πικρή ιστορία για τους Mi Fan και Xiaomi. Κατά την άποψη του Mi Fan, η σειρά Mi MIX, η οποία σηματοδοτεί την πρώτη γραμμή της τεχνολογίας Mi, δεν πρέπει να σταματήσει στην έκδοση MIX 3 5G. Η αγορά smartphone έχει υποστεί συγκλονιστικές αλλαγές τα τελευταία δύο χρόνια. Η εμφάνιση πτυσσόμενων οθονών έφερε έναν ευρύτερο χώρο για να παίξουν οι κατασκευαστές smartphone. Η σειρά Mi MIX «πρέπει» να βγει από τον κόσμο και να ξαναχτίσει ένα νέο σημείο εκκίνησης για το Xiaomi concept phone.

Για τη Xiaomi, η αποτυχία του Mi MIX 3 έχει κάνει τη σειρά MIX μια «καυτή πατάτα». Εάν η σειρά MIX τελειώσει εδώ, θα είναι αντίθετο με το σύνθημα της Xiaomi ότι «γεννήθηκε για πυρετό». Αλλά το Mi MIX 4 μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Αλλά το MIX 4 θα είναι εξοπλισμένο με ποιες τεχνολογίες και με ποια μορφή!? Αυτό έχει γίνει ένα πρόβλημα που η Xiaomi έχει να αντιμετωπίσει τα τελευταία δύο χρόνια. Αυτός είναι επίσης ο κύριος λόγος για τον οποίο ο Lei Jun είπε ειλικρινά ότι «το MIX 4 είναι δύσκολο να γίνει».

Τι να περιμένετε από το MIX 4

Ευτυχώς, στη ζωντανή μετάδοση στις 7 Φεβρουαρίου, ο Lei Jun επιβεβαίωσε ότι η Xiaomi έχει επανεκκινήσει τις δύο «ξεχασμένες» σειρές προϊόντων MIX και Xiaomi Tablet. Φέτος, αναμένεται επίσης να δούμε το πραγματικό πρόσωπο του Xiaomi Mi MIX 4. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Xiaomi έχει ήδη συσσωρεύσει αρκετές τεχνολογίες στους τομείς των οθονών, των φωτογραφικών μηχανών, της φόρτισης κ.λπ., το επόμενο Xiaomi Mi MIX 4 είναι πιθανό να είναι ένα «πρωτότυπο τηλέφωνο» και να συνεργαστείτε με μια ομάδα μαύρων τεχνολογιών Xiaomi για να επιστρέψετε στο όραμα όλων.

Πρώτα απ ‘όλα, το MIX 4 είναι πιθανό να συνοδεύεται από την προηγουμένως εκτεθειμένη τεχνολογία κάμερας κάτω από την οθόνη. Η εξερεύνηση της σειράς MIX σε κατεύθυνση πλήρους οθόνης είναι προφανής σε όλους. Αλλά περιορίζεται από την τεχνολογία οθόνης, η μονάδα κάμερας ήταν ανέκαθεν ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο για τα smartphone. Από την άποψη των τεχνικών αποθεματικών της Xiaomi, το Xiaomi Mi MIX 4 είναι πιθανό να μην υιοθετήσει την ώριμη λύση οθόνης με τρύπα, αλλά θα γίνει ο πρόδρομος της κάμερας κάτω από την οθόνη.

Εκτός από την κάμερα κάτω από την οθόνη, η τεχνολογία φόρτισης αέρα είναι επίσης πιθανό να γίνει η κατεύθυνση της εξερεύνησης για το MIX 4. Πριν από λίγο καιρό, η Xiaomi παρουσίασε τη δική της τεχνολογία «φόρτισης αέρα» στο Weibo. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η φόρτιση αέρα και ο χρόνος ανάπτυξης του MIX 4 ενδέχεται να αλληλεπικαλύπτονται, η φόρτιση αέρα είναι πιθανότατα μια από τις «προσαρμοσμένες» τεχνολογίες της Xiaomi για το MIX 4. Από άλλη άποψη, η φόρτιση αέρα είναι επαναστατική για τη φόρτιση smartphone εμπειρία, και είναι πιθανό να γίνει «μοναδική ικανότητα» και σημείο εκκίνησης για το MIX 4.

Λόγω της εμφάνισης της φόρτισης αέρα και των «τεσσάρων καμπυλών επιφανειών», το υλικό του αμαξώματος μπορεί επίσης να αποτελέσει σημείο αναφοράς για το Xiaomi Mi MIX. Πριν από λίγες ημέρες, η Xiaomi μας έδειξε το ολοκαίνουργιο πρωτότυπο τηλέφωνο «Four Curved Waterfall Screen». Εάν αυτή η τεχνολογία εμφανίζεται στο Xiaomi Mi MIX 4, προκειμένου να διασφαλιστεί η δύναμη του αμαξώματος, η Xiaomi πρέπει να κάνει μια νέα ανακάλυψη στα υλικά smartphone.

Κοιτάζοντας πίσω την πρόοδο της σειράς Mi MIX, δεν είναι δύσκολο να διαπιστώσουμε ότι κάθε γενιά Mi MIX έχει μια συγκεκριμένη εξερεύνηση στο υλικό του αμαξώματος. Και από μια άλλη οπτική γωνία, το υλικό του αμαξώματος είναι επίσης μία από τις τεχνολογίες «ευκολότερης αποκέντρωσης» στον τομέα των smartphone. Ως κληρονομιά της σειράς MIX, το Mi MIX 4 είναι πιθανό να μας φέρει νέες εκπλήξεις στο υλικό του αμαξώματος.

Στη ζωντανή μετάδοση, ο Lei Jun αποκάλυψε επίσης τη μελλοντική κατεύθυνση ανάπτυξης της Xiaomi. Αν και ο στόχος των «5.000 μηχανικών» θα φέρει νέες προκλήσεις στην Xiaomi όσον αφορά την εταιρική διαχείριση, δημιουργεί επίσης την καλύτερη ευκαιρία για την Xiaomi να επανέλθει στην τεχνική διαδρομή. Όσο για την επανεισδοχή της τεχνικής διαδρομής, τι εκπλήξεις μπορεί να μας φέρει η Xiaomi στις ρίζες της το 2021. Πιστεύουμε ότι το Xiaomi Mi MIX 4 μπορεί να μας δώσει την απάντηση.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο