15.6 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024

Το Xiaomi MIX 5 ξεκινά τη δοκιμαστική παραγωγή με Snapdragon 8 Gen 1!

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Qualcomm ανακοίνωσε τον τελευταίο της κορυφαίο επεξεργαστή, τον Snapdragon 8 Gen 1. Ενώ η σειρά Xiaomi 12 πρόκειται να είναι μεταξύ των πρώτων που θα υιοθετήσουν, μια νέα έκθεση υποδηλώνει ότι η εταιρεία εργάζεται επίσης σε μια άλλη συσκευή που θα διαθέτει και αυτό το νέο SoC.

Σύμφωνα με τον @数码闲聊站 στο Weibo, η Xiaomi ξεκίνησε τη δοκιμαστική παραγωγή για τη σειρά MIX 5. Ενώ αρχικά φημολογήθηκε ότι το μοντέλο θα μπορούσε να φέρει το υψηλότερου επιπέδου τσιπ Snapdragon 8 Gen 1 Plus, η τελευταία διαρροή από τον Κινέζο tipster αναφέρει διαφορετικά. Επιπλέον, η διαρροή αποκάλυψε επίσης ότι η σειρά MIX 5 της εταιρείας θα εξακολουθεί να διαθέτει επίσης την παραλλαγή Samsung του Snapdragon 8 Gen 1.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Για όσους δεν γνωρίζουν, είχαμε αναφέρει προηγουμένως ότι η Qualcomm μεταφέρει ένα μέρος της παραγωγής chip Snapdragon 8 Gen 1 από τη Samsung στην TSMC. Οι λόγοι για αυτό ήταν ζητήματα παραγωγής που ανάγκασαν τον κατασκευαστή τσιπ να στραφεί στον κολοσσό των ημιαγωγών της Ταϊβάν. Έτσι, η έκδοση TSMC του Snapdragon 8 Gen 1 αναμενόταν να κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του επόμενου έτους.

Ωστόσο, δεδομένου ότι ο tipster είχε προηγουμένως αναφέρει ότι η σειρά MIX 5 θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μεταξύ Ιουνίου και Ιουλίου, είναι λογικό ότι πιθανότατα θα εξακολουθεί να διαθέτει το Snapdragon 8 Gen 1 SoC που κατασκευάζεται από τη Samsung. Δυστυχώς, οι λεπτομέρειες σχετικά με αυτές τις επερχόμενες συσκευές υψηλής τεχνολογίας είναι ακόμα άγνωστες, αλλά είναι πιθανό να διαθέτει τεχνολογία αιχμής. Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν για περισσότερες ενημερώσεις.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο