25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Το ZTE Voyage 20 Pro θα κυκλοφορήσει στις 25 Νοεμβρίου, με μπαταρία 5.100 mAh, γρήγορη φόρτιση 66 W και κάμερα 64 MP

Η ZTE εργάζεται σε ένα νέο smartphone που πρόκειται να κυκλοφορήσει αύριο (24 Νοεμβρίου 2021). Η εν λόγω συσκευή είναι το Voyage 20 Pro 5G, με την εταιρεία μάλιστα να αποκαλύπτει κάποια από τα χαρακτηριστικά του πριν από την κυκλοφορία του.

Κοιτάζοντας αυτήν την αφίσα εικόνας, ο κινέζος κατασκευαστής smartphone αποκάλυψε τον πλήρη σχεδιασμό του smartphone μαζί με ορισμένες βασικές προδιαγραφές. Στο πίσω μέρος, το smartphone διαθέτει μια ρύθμιση τριπλής κάμερας με δύο μεγάλους αισθητήρες μαζί με έναν μικρότερο που βρίσκεται σε μια ορθογώνια μονάδα. Φτάνοντας στο μπροστινό μέρος, μια κάμερα selfie με διάτρηση βρίσκεται στην οθόνη AMOLED. Η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος είναι ένας αισθητήρας 64 megapixel.

Κάτω από την κουκούλα, το Voyage 20 Pro τροφοδοτείται από μια μεγάλη μπαταρία 5.100 mAh που υποστηρίζεται ότι προσφέρει μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας. Η μπαταρία του υποστηρίζει ακόμη και γρήγορη φόρτιση έως και 66 W. Εκτός από αυτό, οι λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν τη συσκευή είναι προς το παρόν άγνωστες, αν και η αφίσα με εικόνα παρουσιάζει το smartphone σε δύο χρωματικές παραλλαγές. Αυτό περιλαμβάνει επίσης ένα σκούρο πράσινο χρώμα ντεγκραντέ και την επιλογή διπλού τόνου μπλε και ροζ ντεγκραντέ.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Συγκεκριμένα, η συσκευή είναι ο διάδοχος του Voyage 10 5G που κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος στην Κίνα. Διέθετε οθόνη LCD με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και λόγο διαστάσεων 20:9. Έτσι, μπορούμε να περιμένουμε και πάλι υψηλό ρυθμό ανανέωσης και υψηλή ανάλυση. Αυτή η συσκευή ήταν ένα κινητό μεσαίας κατηγορίας και τροφοδοτήθηκε από ένα MediaTek Dimensity 700 SoC. Με άλλα λόγια, η εταιρεία μπορεί να στείλει τον διάδοχο με ένα τσιπ Dimensity επίσης. Αν και, δεδομένου ότι είναι μια έκδοση Pro, ενδέχεται να δούμε και ορισμένα κορυφαία χαρακτηριστικά.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο