27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

ΤΩΡΑ… Αυθεντικά Windows 10 από 6.12€, Office 2021 από 13.05€ – Godeal24!

Αποκτήστε αυθεντικά Windows 10 keys, Office 2021 keys με το κουπόνι του GoDeal24.com στις σημερινές προσφορές του καταστήματος.

Το λειτουργικό σύστημα Windows αποτελεί τη βάση κάθε σύγχρονου υπολογιστή, ειδικά εάν αυτός χρησιμοποιείται για επαγγελματικούς σκοπούς, όπου και επιτάσσεται η προστασία των πολύτιμων δεδομένων σας. Εάν λοιπόν χτίζετε ένα νέο PC, ή αναβαθμίζετε το σύστημά σας, στο GoDeal24 θα βρείτε λογισμικό Windows 10 Pro στην προνομιακή τιμή των 7.25€. Επίσης, στα πλαίσια των προσφορών Office του καταστήματος, θα βρείτε το Office 2021, την τελευταία έκδοση της σουίτας παραγωγικότητας της Microsoft στην τιμή των 24.25€. Το GoDeal24 δεν έχει μόνο φθηνό λογισμικό Windows και Office, αλλά προσφέρει σε εξίσου χαμηλές τιμές και άλλα πολύτιμα εργαλεία για τον υπολογιστή σας, όπως το Ashampoo PDF Pro 3. Το τελευταίο είναι ένα εύχρηστο εργαλείο που σας επιτρέπει να μετατρέψετε, να επεξεργαστείτε και να προβάλλετε αρχεία PDF.

Ειδικές προσφορές σε software

Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερα χρήματα στις αγορές προϊόντων Windows και Office, τότε σας προτείνουμε να ρίξετε μια ματιά στις προσφορές του GoDeal24. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι αν επιλέξετε το πακέτο που περιλαμβάνει 5 κλειδιά Office 2021 το κόστος πέφτει σε μόλις 6.12€ ανά PC. Φυσικά μπορείτε να μοιραστείτε τα κλειδιά αυτά με τους φίλους, τους συνεργάτες ή την οικογένειά σας και να βγείτε όλοι κερδισμένοι. Ομοίως, αν προμηθευτείτε 2 κλειδιά Windows 10 το κόστος πέφτει σε μόλις 6.12€ ανά υπολογιστή.

Πακέτα κλειδιών Windows και Office για εξοικονόμηση χρημάτων

62% έκπτωση σε πακέτα Office+Windows OS

Στην περίπτωση που θέλετε να συνδυάσετε την αγορά ενός λειτουργικού συστήματος Microsoft και μιας σουίτας Office για να εκτοξεύσετε την παραγωγικότητά σας, με έκπτωση 62% αρκεί να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι GOLE62 στο ταμείο. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το πακέτο που περιλαμβάνει τα Windows 10 Professional και Office 2021 Professional Plus κοστίζει μόλις 29.70€. Αντίστοιχα, το πακέτο που περιλαμβάνει τα Windows 11 Professional και Office 2021 Professional Plus κοστίζει 32.99€.

Ανακαλύψτε περισσότερες προσφορές >>

50% έκπτωση σε προϊόντα Windows

Για να επωφεληθείτε από τις παρακάτω προσφορές αρκεί να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι GOLE50 στο ταμείο.

Ανακαλύψτε περισσότερες προσφορές >>

Εργαλεία για τον υπολογιστή σας

Ανακαλύψτε περισσότερες προσφορές >>

Οι αγορές στο GoDeal24 είναι εύκολες και υποστηρίζονται διάφορες μορφές πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων της πληρωμής μέσω PayPal ή μέσω πιστωτικής κάρτας. Μόλις δώσετε την παραγγελία σας θα λάβετε αμέσως το προϊόν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε για μέρες. Στην περίπτωση που έχετε απορίες, πριν ή μετά την παραγγελία σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο service@godeal24.com.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο