27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Τώρα ο Βοηθός της Google αποκτά πρόσβαση και στα έξυπνα κουδούνια στο σπίτι μας!

Η Google άνοιξε την πόρτα σε περισσότερες εταιρείες, να προσφέρουν ένα έξυπνο κουδούνι στο σπίτι, που θα μπορεί να ενσωματωθεί με τον Βοηθό της Google.

Η Google διατηρεί μια αρκετά εκτεταμένη λίστα με τους διαφορετικούς τύπους συσκευών με τους οποίους μπορεί να αλληλεπιδράσει ο Βοηθός, ως μέρος της τεκμηρίωσης προγραμματιστή. Μόλις μια συσκευή αναφερθεί εδώ, είναι πιο εύκολο για τους προγραμματιστές προϊόντων να την ενσωματώσουν απευθείας στον Βοηθό Google.

Την τελευταία φορά που αυτή η λίστα είδε μια ενημέρωση ήταν στην πραγματικότητα τον Ιούλιο του περασμένου έτους, όταν ο Βοηθός Google πρόσθεσε ανοιχτή υποστήριξη σε μια ποικιλία συσκευών ψυχαγωγίας. Σήμερα το απόγευμα, η Google ενημέρωσε τη λίστα για να δείξει ότι οι προγραμματιστές μπορούν πλέον να δημιουργήσουν ένα έξυπνο κουδούνι που θα μπορεί να χρησιμοποιεί το βοηθητικό API

[su_button url=”https://itechnews.gr/2019/04/smart-wireless-wifi-security-doorbell-deite-ena-koydoyni/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db071c” color=”#c8f5f6″ size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2020/09/order_now_button.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Smart Wireless WiFi Security DoorBell – Δείτε ένα κουδούνι ασφαλείας με κάμερα σε απίστευτα χαμηλή τιμή λόγο Flash Sales από το Cafago(vid)[/su_button]

Μην ξεχνάτε σας έχω ήδη παρουσιάσει ένα έξυπνο κουδούνι που έχω ακόμα και τώρα από το Cafago και χρησιμοποιώ στο σπίτι μου. Παρουσίαση μπορείτε να δείτε πατώντας το μπανεράκι από πάνω. Τα έξυπνα κουδούνια εξυπηρετούν δύο διαφορετικούς σκοπούς στο έξυπνο σπίτι. Ακριβώς όπως ένα παραδοσιακό κουδούνι, ένα κουδούνι μ’ ενσωματωμένο τον Βοηθό, θα μπορεί να ειδοποιεί τις έξυπνες οικιακές συσκευές σας ότι κάποιος βρίσκεται στην πόρτα και έχει κτυπήσει το κουδούνι. Πιο πρόσφατα, τα έξυπνα κουδούνια πόρτας έχουν αρχίσει να διπλασιάζονται ως κάμερες ασφαλείας που μπορούν να εμφανίζουν βίντεο κατ ‘απαίτηση ή ακόμη και να παρατηρούν όταν ένα πακέτο έχει πέσει ή παραληφθεί στο κατώφλι σας. Εγώ πάντως να υπογραμμίσω ότι είναι φοβερά, προστατεύουν το σπίτι, ξέρετε ανά πάσα στιγμή ποιος είναι έξω από το σπίτι σας, τα συνιστώ 1000%!!!

Τα κουδούνια μπορούν να ενημερώσουν τους ανθρώπους ότι κάποιος είναι στην πόρτα. Αυτή η συσκευή μπορεί να στέλνει ειδοποιήσεις και να μεταδίδει βίντεο εάν έχει την αντίστοιχη δυνατότητα, μέσω της εφαρμογής που τα συνοδεύει όλη την ώρα.

Σύμφωνα με το έγγραφο του Google Assistant API, τα κουδούνια που θα έχουν ένα ενσωματωμένο βοηθό, θα είναι τουλάχιστον σε θέση να προσφέρουν όλες αυτές τις λειτουργίες, αν και καμία από αυτές δεν απαιτείται συγκεκριμένα. Όλες οι επιλογές ευθυγραμμίζονται αρκετά κοντά στο σύνολο χαρακτηριστικών του κουδουνιού Nest Hello της Google, επιτρέποντας σε άλλες εταιρείες να δημιουργούν προϊόντα από ίσους όρους ανταγωνισμού, αν είναι λίγο αργά.

Είναι ενδιαφέρον ότι το έγγραφο σημειώνει επίσης ότι η Google απαιτεί ρητά τα κουδούνια του Βοηθού να έχουν καθυστέρηση κάτω των 2 δευτερολέπτων (2000 ms) μαζί με αξιοπιστία άνω του 97%.

Δείτε και την παρουσίαση του δικού μου έξυπνου κουδουνιού που σας είχα κάνει τότε….

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο