27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

H Κορυφαία TROUVER POWER 11… Στα 109.99€ κομπλέ από Ευρώπη… Μια απίστευτη ασύρματη κυκλωνική σκούπα που πρέπει να έχεις!

Η TROUVER  δεν είναι άγνωστη… κάθε άλλο, κατασκευάζει προϊόντα πρότυπο για την κατηγορία τους και συνήθως οι τιμές τους είναι για δυνατά πορτοφόλια…

Σήμερα όμως σας έχω μια πολύ καλή προσφορά… με κουπόνι που έχει την υπογραφή Unpackman και είναι ποιο “βατή” από ποτέ… και εδώ δεν λέμε παπάντζες … και ψάξε το και θα δεις πως οι χαμηλότερη τιμή που έχει παίξει από τους άλλους προμηθευτές  είναι γύρω στα 185€… η διαφορά λοιπόν με το κουπόνι μας και από Ευρώπη και κομπλέ με τα μεταφορικά είναι απλά Χαοτική… 

 

TROUVER POWER 11 Vacuum cleaner without mobile floor storage rack σε τιμή;;; 109.99 κομπλέ με τα μεταφορικά από την Γερμανική αποθήκη το Gshopper με κουπόνι A29400FE95 … Ασφαλώς χωρις κουβέντα για τελωνείο και σε λίγες ημέρες στο σπίτι σας.

Link: https://shrsl.com/30d7s

[signoff]

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο