27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Tuya ZIGBEE 3.0: Με μόλις 28.89€ αποκτήστε ένα έξυπνο θερμοστάτη καλοριφέρ, για καλύτερη διαχείριση θερμοκρασίας και οικονομίας από το Flash Sales του Cafago.

Winter is coming…..Σίγουρα το αισθάνεστε πια ότι το κρύο σιγά σιγά έρχεται να εγκατασταθεί όπως κάθε χρόνο. Τώρα τι θα κάνουμε για να το αντιμετωπίσουμε? Το φυσικό αέριο φαίνεται ότι μάλλον θα είναι μία φθηνή λύση, οπότε θα ζεστάνουμε τα σώματα του καλοριφέρ να ζεσταθούμε και εμείς. Καλό όμως είναι να έχετε και ένα έξυπνο θερμοστάτη σε κάθε σώμα, ώστε να έχετε καλύτερη διαχείριση της θερμοκρασίας στο δωμάτιο αλλά και πιο οικονομία στο καύσιμο που θα χρησιμοποιήσετε. Για κάτι τέτοιο σας έχω την τέλεια λύση, τον Tuya ZIGBEE 3.0, που με μόλις 28.89€ μπορείτε να τον αποκτήσετε από το Flash Sales του Cafago.

Ο έξυπνος θερμοστάτης Tuya ZIGBEE 3.0 είναι κατασκευασμένος από ABS και θα τον βρείτε σ’ ένα ωραίο άσπρο χρώμα. Λειτουργεί με 2 μπαταρίες ΑΑ που δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία. Μέγιστο ρεύμα που μπορεί να δεχθεί είναι 90mA και μπορεί να δουλέψει σε θερμοκρασίες περιβάλλοντος -10 με 60℃. Η ακρίβεια εμφάνισης θερμοκρασίας στην οθόνη του είναι κατά 0,5℃. Ο έξυπνος θερμοστάτης έρχεται με προεπιλεγμένο εύρος ρύθμισης θερμοκρασίας 5 με 35℃. Ο αισθητήρας ανιχνευτής που διαθέτει είναι ο NTC(10k)1%. Η οθόνη που διαθέτει δείχνει θερμοκρασίες από 1 έως και 70℃, με μέγεθος νήματος το M30 x 1,5. Η κατάσταση μόνωσης είναι για κανονικό περιβάλλον. Έχετε την δυνατότητα να προγραμματίσετε για μία ολόκληρη εβδομάδα πως και πότε θέλετε να δουλέψει ο θερμοστάτης. Οι διαστάσεις του θερμοστάτη είναι 90 x 52 mm, ενώ το βάρος της συσκευασίας του είναι 233 g.

Ο έξυπνος θερμοστάτης Tuya ZigBee Radiator Actuator Thermostat έρχεται μ’ ένα νέο μίνι σχεδιασμό, με απλή και καθαρή LCD οθόνη στο σώμα. O θερμοστάτης είναι με ψηφιακή οθόνη LCD και δύο τμήματα μπαταριών AA που τροφοδοτούν, μια ειδική βαλβίδα που χρησιμοποιεί σε συνεργασία με καλοριφέρ. Η τεχνητά ρυθμισμένη θερμοκρασία εσωτερικού χώρου, χρησιμοποιείται κυρίως στο σύστημα θέρμανσης δαπέδου για τον έλεγχο του κλεισίματος και του ανοίγματος του σωλήνα, αλλά και σε καλοριφέρ ή άλλα θερμαντικά σώματα με αντίστοιχη συνδεσμολογία. Μην ξεχνάτε ότι ο έξυπνος θερμοστάτης φέρει διάφορους αντάπτορες για να μπορεί να προσαρμοστεί παντού.

Ένας κόμβος ασύρματης πύλης Tuya ZigBee είναι απαραίτητος: Ένας ασύρματος διανομέας ZigBee είναι απαραίτητος, να συνδέει τη βαλβίδα με τ’ άλλα έξυπνα προϊόντα ZigBee, ενώ πραγματοποιεί ολόκληρη τη σύνδεση των έξυπνων οικιακών συσκευών σας. Απλώς προσθέστε την πύλη σας στην εφαρμογή και, στη συνέχεια, προσθέστε τον ενεργοποιητή καλοριφέρ στην πύλη σας στην εφαρμογή.

Ο έξυπνος θερμοστάτης υποστηρίζει χειροκίνητη ρύθμιση 5+2, 6+1 και 7 ημερών εβδομαδιαίο πρόγραμμα με 6 περιόδους για επιλογή, παρέχοντάς σας τη μέγιστη άνεση για διαφορετικές καταστάσεις και ρυθμίζοντας το προσαρμοσμένο χρονοδιάγραμμα για τη θερμοκρασία του σπιτιού σας. Διαθέσιμη λειτουργία διακοπών, αυτόματη λειτουργία, λειτουργία ενίσχυσης. Επιλέξτε τη λειτουργία εργάσιμης ημέρας και ανάπαυσης για να συναντήσετε το μυαλό σας.

Μέσω του φωνητικού ελέγχου με Alexa και Google Assistant, αλλά και του τηλεχειριστηρίου εφαρμογής για την Ασύρματη πύλη Tuya ZigBee, έχετε τον απόλυτο έλεγχο της συσκευής σας 24/7 από παντού!

Το καλύτερο όμως απ’ όλα, που βοηθάει στο έπακρο στο να έχετε οικονομία, είναι η δυνατότητα ανίχνευσης ανοιχτού παραθύρου. Όταν η θερμοκρασία δωματίου πέσει ξαφνικά, η βαλβίδα θα κλείσει για 15 λεπτά. Μετά από αυτό, εάν η θερμοκρασία δωματίου. εξακολουθεί να είναι χαμηλότερη από τη θερμοκρασία όριο, θα διατηρήσει αυτή τη λειτουργία.

 

[su_button url=”https://www.cafago.com/en/p-e12611.html?aid=itechnews” target=”blank”]Αποκτήστε με μόλις 28.89€ από το Flash Sales του Cafago τον απαραίτητο για το κρύο και τον χειμώνα που έρχεται, έξυπνο θερμοστάτη Tuya ZigBee Radiator Actuator Thermostat[/su_button]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο