25.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Βρήκαμε και νέες φωτογραφίες του αναμενόμενου Xiaomi Mi 11 που συμβαδίζουν με τις θήκες που σας έχουμε δείξει μέχρι στιγμής!

Δεν έχουν περάσει παρά λίγες ώρες από το πρωί που σας δείχναμε φωτογραφία του αναμενόμενου Xiaomi Mi 11 που κυκλοφόρησε στο Weibo. Τώρα τρεις νέες φωτογραφίες κυκλοφόρησαν, που μάλιστα εάν τις προσέξετε, θα δείτε ότι ταιρίαζουν απόλυτα με τις θήκες του νέου κινητού που έχουμε βρει!

Η αρχική πηγή των φωτογραφιών παραμένει ασαφής, αν και πολλοί ιστότοποι έχουν προσπαθήσει να πάρουν τα εύσημα. Η Tech in Deep διεκδίκησε την κυριότητα εφαρμόζοντας υδατογραφήματα στις εικόνες, για παράδειγμα, αν και ο ρωσικός ιστότοπος MobilTelefon δημοσίευσε εκδόσεις χωρίς υδατογράφημα.

Xiaomi Mi 11
(Image source: Mobiletelefon.ru)

Για τον λόγο αυτό υποψιαζόμαστε ότι για άλλη μία φορά η αρχική πηγή δεν θα είναι κανένας άλλος από κάποιο άγνωστο κινέζικο λογαριασμό στο Weibo ή κάτι αντίστοιχο. Οι περίεργες γωνίες στις οποίες έχει κρατηθεί η συσκευή υποδηλώνουν ότι οι φωτογραφίες είναι σταδιακές, σε κάθε περίπτωση. Ο σχεδιασμός της συσκευής ταιριάζει με προηγούμενες διαρροές φωτογραφίες αυτού που ονομάζεται σειρά Mi 11.

xiaomi mi 11
(Image source: Mobiletelefon.ru)

Σαφώς, η Xiaomi θέλει μόνο να δείξει το πίσω μέρος της συσκευής που είναι αυτήν τη στιγμή. Από όσα μπορούμε να πούμε, το λεγόμενο Mi 11 ή το Mi 11 Pro διαθέτει δύο κάμερες πίσω, μαζί με ό, τι μοιάζει με δύο φλας LED ή φλας LED και μια κάμερα ToF. Ο ασημένιος δακτύλιος γύρω από έναν φακό θα πρέπει να υποδηλώνει ότι είναι η κύρια κάμερα, η οποία φημολογείται ότι είναι 108 MP της Samsung ISOCELL Bright HM3. Προφανώς, αυτός ο αισθητήρας θα χαρίσει επίσης το Galaxy S21 Ultra που θα φτάσει στις 14 Ιανουαρίου.

Οι φωτογραφίες ταιριάζουν με τη σχεδίαση του Mi 11, η οποία διέρρευσε την περασμένη εβδομάδα. Δημοσιεύτηκαν και τα renders μιας άλλης συσκευής, υποτίθεται ότι το Mi 11 Pro – τα έχουμε συμπεριλάβει παρακάτω. Αυτές οι αποδόσεις μας οδηγούν να πιστέψουμε ότι το τελευταίο τρίο των φωτογραφιών είναι του Mi 11 και όχι του Mi 11 Pro, αλλά θα μπορούσαμε να κάνουμε λάθος.

Ωστόσο, το 3C αποκάλυψε ότι η Xiaomi έχει πιστοποιήσει μπαταρίες BM24 και BM25. Όπως έχουμε αναφέρει προηγουμένως, οι πιστοποιήσεις αναφέρουν ότι οι μπαταρίες έχουν χωρητικότητα 2.390 mAh και 2.485 mAh, αντίστοιχα. Ωστόσο, η Xiaomi θα εξοπλίσει δύο μπαταρίες BM24 και BM25 στη σειρά Mi 11 που θα αποδίδουν χωρητικότητα 4.920 mAh και 5.120 mAh. Δεν γνωρίζουμε σε αυτό το στάδιο ποια συσκευή Mi 11 θα περιλαμβάνει ποια μπαταρία, αλλά και οι δύο θα είναι βελτιώσεις στις μπαταρίες στα Mi 10 και Mi 10 Pro.

 

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο