15.4 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024

Βρήκαμε πληροφορίες για ένα φθηνό Apple Watch που θα βγάλει η εταιρεία στις 15 Σεπτεμβρίου!

Όσοι παρακολουθούν στενά την Apple ενδέχεται να έχουν συναντήσει μια πρόσφατη έκθεση του Bloomberg που αναφέρει ότι η Apple ενδέχεται να κυκλοφορήσει μια «προσιτή» έκδοση του Watch φέτος.

Αυτό θα μπορούσε να αντικαταστήσει το Watch Series 3 και να ανταγωνιστεί τους οπαδούς του Fitbit. Το ίδιο έχει επιβεβαιωθεί τώρα από τον Τζόντερ Τζον Πρόσερ. Σε ένα tweet, ο Prosser επιβεβαιώνει ότι αυτό το «προσιτό» ρολόι θα παρουσιαστεί στις 15 Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια της εικονικής εκδήλωσης και θα έχει παρόμοιο σχέδιο με το Apple Watch Series 4. Το ρολόι μπορεί επίσης να διατίθεται σε μεγέθη 40mm και 44mm.

Δεδομένου ότι είναι ένα Apple Watch σε χαμηλότερες τιμές, σίγουρα δεν θα έχει κάποια χαρακτηριστικά. Δύο από αυτά είναι η εφαρμογή ΗΚΓ και η λειτουργία AOD. Είναι ενδιαφέρον ότι το ρολόι υποτίθεται επίσης ότι διαθέτει ένα παλιό τσιπ κίνησης M9, το οποίο βρέθηκε στο iPhone 6s, στο αρχικό iPhone SE και στο iPad 5ης γενιάς.

Αναφέρθηκε επίσης ότι η Apple υπέβαλε πρόσφατα περισσότερα μη κυκλοφορούμενα μοντέλα Watch στη βάση δεδομένων της Οικονομικής Επιτροπής της Ευρασίας, δίνοντας τη δυνατότητα να κυκλοφορήσει αυτό και μια premium σειρά Watch 6 αργότερα φέτος.

Η Apple ανακοίνωσε την εκδήλωσή για τις 15 Σεπτεμβρίου πριν από μερικές ημέρες. Η εταιρεία, μέσω μιας ενημέρωσης στη σελίδα εκδηλώσεων, αποκάλυψε ότι θα φιλοξενήσει μια ειδική εκδήλωση στο Apple Park στις 15 Σεπτεμβρίου στις 10 π.μ. PDT (ή 10:30 μ.μ. IST). Η Apple συνήθως φιλοξενεί την ετήσια εκδήλωσή της στην έδρα της στο Cupertino της Καλιφόρνια, στην οποία συμμετέχουν εκατοντάδες άτομα από όλο τον κόσμο. Ωστόσο, φέτος, η εταιρεία θα φιλοξενήσει την εκδήλωση με τον ίδιο τρόπο που φιλοξένησε το WWDC 2020 τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους.

Τα πολυαναμενόμενα τηλέφωνα iPhone 12 δεν αναμένεται να εμφανιστούν σε αυτήν την εκδήλωση.

 

[signoff]

 

Πηγή: https://tech.hindustantimes.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο