27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Βρήκαμε το νέο Samsung Galaxy A02s στο Geekbench 4! Τι είδαμε….

Η Samsung ξεκίνησε τη γραμμή Galaxy A0x το 2020, προσφέροντας οθόνες 5,7 ιντσών και διπλές κάμερες για περίπου 110 $. Τώρα, υπάρχουν ενδείξεις ότι ο ΚΑΕ θα παρέχει και μια δεύτερη γενιά. Αυτό το πιθανό Galaxy A02 μπορεί να έχει εμφανιστεί στο Geekbench ως SM-A025F, αποκαλύπτοντας ότι μπορεί να έχει 3 GB μνήμης RAM και Android 10 (ενώ το A01 έχει 2 GB).

Τώρα, φαίνεται ότι αυτό το τηλέφωνο – το οποίο μπορεί να μετονομαστεί ως Galaxy M02 σε ορισμένες αγορές – έχει μια άλλη παραλλαγή AXXs. Αυτό υποδηλώνεται από ένα άλλο αποτέλεσμα σήμανσης για το SM-A025G, μια συσκευή που φαίνεται να έχει πολύ παρόμοιες προδιαγραφές.

Θα ήταν ωραίο να βάλουμε περισσότερο βάρος σε αυτήν την αναδυόμενη θεωρία του “Galaxy A02s” με έναν επεξεργαστή που έχει και ο υποτιθέμενος A02. Ωστόσο, σύμφωνα με το Geekbench, και οι δύο συσκευές εμφανίζουν το “QC_Reference_Phone” σε αυτό το πεδίο των πληροφοριών που εντοπίστηκαν για αυτούς, αντί ενός κωδικού-ονόματος ή αριθμού που θα μπορούσε να οδηγήσει καλύτερα σε εικασίες σχετικά με αυτό το SoC.

Ωστόσο, θα μπορούσε να ειπωθεί με βεβαιότητα ότι αυτό το ανώνυμο chipset 1.8GHz προέρχεται από την Qualcomm και ότι έχει 8 πυρήνες. Αυτό προκάλεσε φήμες ότι είναι στην πραγματικότητα ο Snapdragon 450. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί λίγο χρόνο ακόμα προτού επιβεβαιωθεί η κυκλοφορία των νέων οικονομικών τηλεφώνων.

 

[signoff]

 

Πηγή: https://www.notebookcheck.net/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο