25.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Who is next??? “The Link” το εμφύτευμα του…Elon Musk σε εγγεφαλο μαϊμούς που παίζει video games με το μυαλό της!!!

Στα τέλη του περασμένου Αυγούστου ο Elon Musk είχε παρουσιάσει το “The Link”, ένα εμφύτευμα που τοποθετείται στον εγκέφαλο και έχει ως στόχο να δώσει λύσεις σε πολλές παθήσεις, όπως είναι η απώλεια ακοής, όρασης και μνήμης, η κατάθλιψη, η αϋπνία, το άγχος, η παράλυση, η σχιζοφρένεια, οι εξαρτήσεις, τα ισχαιμικά επεισόδια και άλλες παθήσεις που σχετίζονται με τις αισθήσεις μας, όπως η όραση, η ακοή, η αφή, οι οποίες ελέγχονται μέσω ηλεκτρικών σημάτων των νευρώνων του εγκεφάλου. Επίσης θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την απεξάρτηση από τα ναρκωτικά.


Τώρα ο Musk δήλωσε πως έχουν προσχωρήσει, τοποθετώντας το εμφύτευμα στον εγκέφαλο μιας μαϊμούς, η οποία μπορεί να παίζει βιντεοπαιχνίδια με το μυαλό της. Όπως είπε:

Έχουμε ενσωματώσει το ασύρματο εμφύτευμα στον εγκέφαλο μιας μαϊμούς η οποία μπορεί να παίζει video games με το μυαλό της. Η επικοινωνία με το video game γίνεται ασύρματα. Το εμφύτευμα δεν είναι ορατό και η μαϊμού είναι ευτυχισμένη. Έχουμε τις πιο φιλικές για τα ζώα εγκαταστάσεις στον κόσμο. Θέλουμε να βάλουμε δύο μαϊμούδες να παίζουν mind-Pong μαζί.

[signoff]

 

Πηγή: https://www.autoblog.gr/

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο