23.8 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024

Windows 10 – Δείτε πως θα ήταν εάν τα είχε κατασκευάσει η Apple και όχι η Microsoft….!

Οι δυνατότητες σχεδίασης της Apple είναι προφανείς σε όλους, ότι είναι πιο πλούσιες….έτσι έχετε σκεφτεί πως θα ήταν τα Windows 10 σε αυτή την περίπτωση!?

Με βάση αυτή την τολμηρή υπόθεση, ο εμπνευστής Kamer Kaan Avdan έφταιξε ένα πιθανό βίντεο. Υποθέτω ότι μπορείτε να το μαντέψετε και εσείς πως θα ήταν…. Αυτό το σύνολο λειτουργικών συστημάτων στο βίντεο συνδυάζει πολλά στοιχεία από τα Windows 10, macOS, iOS, όπως την διατήρηση της γραμμής εργασιών, του μενού έναρξης, του κέντρου λειτουργιών κ.λπ., αλλά προσθέτοντας την κορυφαία γραμμή macOS, την κινεζική λεπτή μαύρη γραμματοσειρά, στρογγυλεμένα εικονίδια ορθογωνίου , διάφορα σύμβολα γραμμής κατάστασης, κλαδιά δέντρων κλπ.

Ο συγγραφέας εξήρε επίσης το πρόγραμμα περιήγησης Safari και τον βοηθό φωνής Siri, αντικαθιστώντας το Edge και την Cortana που συνοδεύουν τα Windows 10. Επιπλέον, το νέο σύστημα μπορεί να ξεκλειδωθεί μέσω του συνδέσμου Face ID του iPhone.

Αν και μερικές από αυτές τις ιδέες μπορεί να απορροφηθούν από τη Microsoft, το μελλοντικό σύστημα των Windows δεν θα είναι ποτέ τόσο κοντά στο iOS και το macOS.

Οι στατιστικές δείχνουν ότι τα Windows έχουν 900 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες παγκοσμίως και το macOS είναι 100 εκατομμύρια.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο