27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Ξετρυπώσαμε την πρώτη πραγματική φωτογραφία του Xiaomi Mi 11 από το Weibo!?

Ενδέχεται να απέχουμε λίγες μόνο εβδομάδες από την κυκλοφορία του Xiaomi Mi 11.

Πριν από το λανσάρισμα, διαρροές κυμαίνονται στο Διαδίκτυο και αναπτύσσονται μέχρι την τελική εμφάνιση του κινητού. Πρόσφατα, είδαμε διαρροές από εικόνες του Mi 11 και προστατευτικές θήκες του Mi 11 Pro.

Σήμερα, μια φερόμενη ζωντανή εικόνα του Mi 11 έχει εμφανιστεί στο κινέζικο διαδίκτυο, στο Weibo για την ακρίβεια.

Όπως σημειώνεται από τον Tipster Abhishek Yadav, ένας χρήστης (@ 毒 舌 数码) στο Weibo δημοσίευσε αυτό που ισχυρίζεται ότι είναι η πραγματική έκδοση του Xiaomi Mi 11. Καθώς το γράφω, η εικόνα φαίνεται να αφαιρείται στη σελίδα, αλλά η η ανάρτηση είναι ακόμα ανέπαφη. Ωστόσο, χάρη στην cache έχουμε την εικόνα. Μιλώντας για αυτό, το υποτιθέμενο Mi 11 στη λήψη είναι μαύρο σε χρώμα.

Βέβαια αυτό που βλέπουμε θα μπορούσε απλώς να είναι ένα πρωτότυπο ή ένα μοντέλο δοκιμής. Τέλος πάντων, η μονάδα κάμερας είναι ο “ελέφαντας στο δωμάτιο”. Η εικόνα δείχνει σχεδίαση κυκλικού σε οριζόντια θέση να τοποθετούνται τρεις κάμερες. Υπάρχουν δύο μεγάλες περικοπές και μία μικρή πάνω από το φακό LED. Τούτου λεχθέντος, ας κρατάμε πάντα μικρό καλάθι σχετικά με την αυθεντικότητα της πραγματικής λήψης του Mi 11 μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του.

Παρόλο που δεν έχουμε συγκεκριμένες πληροφορίες, οι διαρροές λένε ότι ο αισθητήρας της κύριας κάμερας θα είναι 108MP, ενώ οι υπόλοιποι δύο θα είναι ένα εξαιρετικά ευρεία 13MP και ένας macro 5MP. Ωστόσο, το Mi 11 δεν είναι η μόνη συσκευή στο ραντάρ διαρροών. Η Xiaomi είναι πιθανό να ακολουθήσει την τάση του προκατόχου, λανσάροντας τα Mi 11, Mi 11 Pro ως μέρος της σειράς.

Σύμφωνα με την Xiaomi, θα είναι η πρώτη που θα χρησιμοποιεί τοn Snapdragon 888 SoC. Το Mi 11 non-Pro αναμένεται να διαθέτει οθόνη AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, μπαταρία 4.780mAh με φόρτιση 55W. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η συσκευή φημολογείται έντονα ότι θα κυκλοφορήσει αυτόν τον μήνα με επαρκή αποθέματα, δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε τόσο πολύ για να μάθουμε την επίσημη τιμή.

Εδώ είμαστε να σα ενημερώσουμε….

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο