27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Xiaomi 10 – Ο Chang Cheng έδειξε στο Weibo το Xiaomi Mi MIX Alpha στην προθέρμανση για την νέα ναυαρχίδα!

Σήμερα, ο Chang Cheng πήρε το Xiaomi MIX Alpha και δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες στο Weibo. Όχι μόνο έδειξε περισσότερα από την 108MP κάμερα, αλλά με τον τρόπο αυτό μας προετοίμασε για το Xiaomi 10.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το Xiaomi MIX Alpha έχει χρησιμοποιηθεί από τον Chang Cheng. Από τη στιγμή που ο Chang Cheng άλλαξε από τη Lenovo στο Xiaomi, είχε ξεκινήσει μυστικά το Xiaomi MIX Alpha στη μέση της νύχτας και δημοσίευσε ένα “δοκιμαστικό” Weibo. . Αντίθετα, αυτή τη φορά όμως είναι πολύ υψηλού προφίλ!

Όχι μόνο για να δείξει το Xiaomi MIX Alpha, ο Chang Cheng έγραψε επίσης για το Weibo: “Οπουδήποτε κι αν πάτε, πρέπει να θυμάστε: το παρελθόν είναι μνήμες και οι αναμνήσεις είναι ένας ατελείωτος δρόμος. η τελική ανάλυση είναι απλώς μια φευγαλέα πραγματικότητα, μόνο η αγάπη είναι η αιωνιότητα. “Παρεμπιπτόντως, ζεσταθείτε για το Xiaomi 10,” αγαπήστε το Mi 10. Αφιερώστε ένα σπαθί σε δέκα χρόνια και δώστε το σε όλους τους ιδιοκτήτες των νυχιών. μόλις αρχίζει. ”

Από την κυκλοφορία του στις 24 Σεπτεμβρίου του περασμένου έτους, το Xiaomi MIX Alpha δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα πότε και εάν θα κυκλοφορήσει. Ωστόσο, αυτή τη φορά προθέρμανε το Xiaomi 10, υποδεικνύοντας ότι δεν απέχει πολύ από το χρόνο που θα δούμε την επίσημη ανακοίνωση του από την Xiaomi. Ένα άλλο πράγμα που μπορεί κάποιος να πει είναι ότι ίσως υπάρξουν νέα για το Xiaomi MIX Alpha σε αυτή τη διάσκεψη; Ωστόσο, αυτά τα θέματα δεν θα είναι γνωστά μέχρι τη συνέντευξη Τύπου. Εμείς πάντως θα είμαστε εδώ να σας ενημερώσουμε….

 

[signoff]

 

Πηγή: http://news.mydrivers.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο