27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Xiaomi 12 – Φοβερή οθόνη, πανίσχυρο hardware και κάμερα με 5x οπτικό ζούμ!

Σύντομα η Xiaomi θα παρουσιάσει το νέο Civi smartphone, το οποίο θα γίνει ο πρόγονος της νέας σειράς και θα αντικαταστήσει τη σειρά CC, η οποία έχει γίνει αποκλειστικά για την κινεζική αγορά. Η εταιρεία ενδέχεται να λανσάρει ένα άλλο πτυσσόμενο smartphone φέτος και πιθανώς το Redmi K40S ή το Redmi K40 Ultra. Και υπάρχει επίσης η πιθανότητα η εταιρεία να κλείσει φέτος με υψηλή νότα, παρουσιάζοντας το Xiaomi 12. Αν και, ορισμένες πηγές ισχυρίζονται ότι η πρεμιέρα θα πρέπει να αναμένεται στις αρχές του 2022.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Xiaomi 12 θα διεκδικήσει τον τίτλο του πρώτου με Snapdragon 898. Μεταξύ των χαρακτηριστικών του smartphone ονομάζεται επίσης ένα AMOLED LTPO-display E5 από τη Samsung με ανάλυση 2K και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Αλλά θα μπορούσαν να αρνηθούν να λάβουν τον τίτλο του πρώτου smartphone με αισθητήρα με ανάλυση 200 megapixels σε αυτό το smartphone.

Έτσι, ήρθε το μήνυμα ότι το Xiaomi 12 θα προσφέρει τριπλή πίσω κάμερα και η ανάλυση και των τριών αισθητήρων θα είναι 50 megapixel. Η κύρια μονάδα είναι η Samsung ISOCELL GN5 και θα συμπληρωθεί από το εξαιρετικά ευρύ Sony IMX766. Μια ενδιαφέρουσα πρόβλεψη είναι ότι ο τηλεφακός με οπτικό ζουμ 5x θα ολοκληρώσει το σύνολο των αισθητήρων στην κύρια κάμερα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Xiaomi 12 θα λάβει LPDDR5 RAM, αλλά η ταχύτητα θα αυξηθεί στα 8533 Mbit/s έναντι 6400 Mbit/s από τον προκάτοχό του. Η μονάδα flash θα είναι του προτύπου UFS 3.1, η συσκευή θα τροφοδοτείται από μπαταρία 5000 mAh και η ενσύρματη ισχύς φόρτισης θα είναι 120 watt. Το smartphone μπορεί να προσφέρει προστασία από το νερό IP68, ένα ιδιόκτητο κέλυφος MIUI 13 που βασίζεται στο Android 12 και υποστήριξη για ασύρματη φόρτιση 50W.

Ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Xiaomi, Lei Jun, μοιράστηκε σχέδια για την ανάπτυξη της επιχείρησης smartphone. Η κινεζική εταιρεία σκοπεύει να ενισχύσει περαιτέρω τη θέση της στην παγκόσμια αγορά.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της Counterpoint Technology Research Market, 323,1 εκατομμύρια συσκευές smartphone πωλήθηκαν παγκοσμίως το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, που είναι 17% περισσότερο από την ίδια περίοδο του 2020. Πρωταγωνιστής είναι ο κολοσσός της Νότιας Κορέας Samsung, ο οποίος ελέγχει περίπου το 18% του κλάδου. Η Xiaomi μπόρεσε να ανέβει στη δεύτερη θέση, μπροστά από την Apple, με τις συμμέτοχές τους να είναι 16% και 15%, αντίστοιχα.

Σημειώνεται ότι κατά την περίοδο από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο, η Xiaomi πούλησε περισσότερα από 52 εκατομμύρια smartphone. Για πρώτη φορά, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του τριμήνου, η εταιρεία πήρε τη δεύτερη θέση στην κατάταξη των κορυφαίων παικτών στην παγκόσμια αγορά.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Όπως δήλωσε τώρα ο κ. Jun, η Xiaomi σκοπεύει να γίνει ο ηγέτης στην αγορά smartphone. Επιπλέον, η εταιρεία δεν πρόκειται μόνο να πάρει την πρώτη θέση. αλλά και να την κρατήσει για πολύ καιρό.

Οι αναλυτές λένε ότι τα αποτελέσματα της Xiaomi θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό από την επιτυχία της σε αγορές εκτός της μητρικής Κίνας. Επιπλέον, οι ειδικοί επισημαίνουν την ανάγκη απλοποίησης του συστήματος επισήμανσης για τις συσκευές της εταιρείας.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο