27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Xiaomi 12 Pro: Τελικά ζεσταίνεται ο νέος επεξεργαστής Snapdragon Gen 1 και πόσο!? Για να δούμε τι ισχύει…!?

Πάρα πολλοί στο YouTube αλλά και σε site, γράφουν άρθρα ή φτιάχνουν βίντεο χωρίς να έχουν στα χέρια τους το τελικό προϊόν, κρίνοντας και κατακρίνοντας πολλές φορές ένα προϊόν. Έτσι το τελευταίο διάστημα είδα σε αρκετά μέρη ότι το νέο Xiaomi 12 Pro, λόγο του νέου Snapdragon θα ζεσταίνεται πάρα πολύ, περισσότερο από τα προηγούμενα μοντέλα. Επειδή δεν μου αρέσουν οι αερολογίες, είπα να το δω στη πράξη και να το συγκρίνω με το Xiaomi Mi 10 που έχω, που βάση τα λεγόμενα πρέπει να ζεσταίνετε λιγότερο.

Έτσι και μετά την παρότρυνση του φίλου Kamui, κατέβασα το παιχνίδι Genshin Impact για να δω πόσο ζεσταίνεται το κινητό. Το παιχνίδι πάντως έχω να πω είναι απαιτητικό σε χώρο και υποθέτω σε γραφικά, αφού έχει πολύ ωραία γραφικά σε υψηλή ανάλυση. Το κινητό πριν ξεκινήσω την όλη διαδικασία ήταν στο 26.5 – 27.0° C περίπου. Μετά από 20 λεπτά παιχνίδι πόσο ανέβηκε η θερμοκρασία!? Ε δείτε το βίντεο για να το διαπιστώσετε….

Μένει ένα ακόμα βίντεο να σας δείξω, εάν δεν σκεφτώ κάτι άλλο, όπου θα ξεκλειδώνω τον bootloader και θα του περνάω την custom ROM από το Xiaomi.eu

Όπως σας έχω πει, εάν θέλετε να πάρετε και εσείς το Xiaomi 12 Pro, με ασφάλεια τελωνείου και σίγουρα πια φθηνά από τις τιμή που έχουμε ακούσει ότι θα πιάσει η διεθνή έκδοση, δοκιμάστε στο GizTop όπως έκανα εγώ και πάρτε το. Μάλιστα έχω παραγγείλει εδώ και καιρό τζαμάκι προστασίας εδώ και καιρό και το περιμένω από το επίσημο κατάστημα της Nilkin από το Aliexpress και θήκες, όχι της Nilkin γιατί βρήκα άλλες πιο ωραίες: θήκη 1 – θήκη 2. Επίσης μην ξεχάσετε να δείτε και την αναλυτική παρουσίαση που σας έχω ετοιμάσει – https://itechnews.gr/2022/02/xiaomi-12-pro-12-256gb-sas-ferame-tin/

 

[signoff]

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

2 Comments

  1. Mad δοκίμασε αυτό https://android.gadgethacks.com/how-to/see-fps-cpu-load-other-performance-metrics-for-any-game-one-ui-3-0-0339086/ για να υπάρχει εικόνα σε όλα τα metrics του κινητού και πραγματικά temp values. Πάντως πράγματι φαίνονται ΟΚ οι θερμοκρασίες.

    Σίγουρα θα υπάρχει και κάποιο app για να κάνει καταγραφή όλη την ώρα των τιμών.

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο