23.4 C
Athens
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024

Xiaomi 14T και 14T Pro: Δείτε τα σε εικόνες από hands-on βίντεο που κυκλοφόρησε

Τα Xiaomi 14T και 14T Pro αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους σύντομα, ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη ημερομηνία.

Μια τεράστια διαρροή στα τέλη Αυγούστου αποκάλυψε σχεδόν τα πάντα, αφήνοντάς μας να αναρωτιόμαστε μόνο για το σχεδιασμό.

Τώρα, όμως, προέκυψε ένα σύντομο βίντεο για το TikTok, που δείχνει τα Xiaomi 14T και 14T Pro, αν και μπορούμε να δούμε μόνο το πίσω σχέδιο. Δυστυχώς το αρχικό βίντεο καταργήθηκε αλλά υπάρχουν μερικά Screenshot που δείχνουν τις συσκευές.

Xiaomi 14T, Xiaomi 14T και 14T Pro: Δείτε τα σε εικόνες από hands-on βίντεο που κυκλοφόρησε

Xiaomi 14T, Xiaomi 14T και 14T Pro: Δείτε τα σε εικόνες από hands-on βίντεο που κυκλοφόρησε

Σύμφωνα με αυτά, η νέα σειρά 14T ακολουθεί την ίδια σχεδιαστική γλώσσα με τους προκατόχους της, αλλά τα camera island έχουν πιο λιτό σχεδιασμό. Αποτελούνται απλώς ένα τυπικό τετράγωνο camera bump με στρογγυλεμένες γωνίες.

Αν και δεν ξεχωρίζει καλά, το 14T Pro φαίνεται να έχει υιοθετήσει επίπεδο σχεδιασμό με επίπεδη πλάτη και επίπεδο πλαϊνό πλαίσιο. Το φινίρισμα επίσης μοιάζει με frosted glass με λαμπερό φινίρισμα. To απλό μοντέλο φαίνεται να έχει ένα κυρτό λείο glass. Βέβαια, μπορεί να ισχύει και το αντίστροφο καθώς δεν ξέρουμε ποιο μοντέλο είναι ποιο στην εικόνα.

ΠΗΓΗ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο