25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Xiaomi 9 – Ξεπέρασε το 1.5 εκ αποστολές τον Μάρτιο. Άμεση αποστολή πια λέει ο Lei Jun

Σήμερα το πρωί ο Lei Jun αποκάλυψε τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με το Mi 9 και την διαθεσιμότητά του, στον λογαριασμό του στο Weibo. Έτσι μας αποκάλυψε ότι μέχρι τα τέλη Μαρτίου τα Mi 9 και Mi 9 SE ξεπέρασαν τις 1.5 εκ αποστολές τελικά!

Ο Lei Jun αποκάλυψε επίσης:” Χάρις την ομαδική δουλειά, η παροχή του Xiaomi ξεπέρασε τελικά τις 1.5 εκ αποστολές μέχρι τα τέλη Μαρτίου, ενώ η παραγωγή τους έχει αυξηθεί πολύ και υπάρχει πια αρκετή επάρκεια ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα με τις παραγγελίες. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και ζητάμε συγνώμη για την όποια ταλαιπωρία.”

Επιπρόσθετα ο Lei Jun ανακοίνωσε ότι στις 2 pm σήμερα, τα Xiaomi 9 και Xiaomi 9 SE άνοιξαν διαθεσιμότητα για προπαραγγελίες στο Xiaomi Mall, με μία προκαταβολή 100 γιουάν και με τελική πληρωμή στις 9 Απριλίου και άμεση αποστολή.

VORKE V2 Pro – Δείτε το πιο γρήγορο και το πιο ισχυρό mini pc της αγοράς, σε ειδική τιμή από το Geekbuying, με δύο ημέρες παραλαβή!

Δεν υπάρχει κάποιο όριο στις προπαραγγελίες που μπορεί να κάνει κάποιος, αλλά και γενικώς δεν υπάρχει πρόβλημα στην παραγγελία. Όποιος θέλει να πάρει τώρα ένα Xiaomi 9 ή 9 SE, μπορεί να το πάρει τώρα πια.

Νωρίτερα είχε ανακοινωθεί από την εταιρεία ότι το πρόβλημα αναφορικά με την καθυστέρηση οφειλόταν τελικά στην κάμερα, καθώς υπάρχει αδυναμία κάλυψης της ζήτησης και δεν έφταιγε άμεσα η Xiaomi.

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο