16.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024

Xiaomi – Αναγκάστηκε και έκλεισε το μοναδικό μαγαζί που είχε στην Αγγλία!

Η Xiaomi έκλεισε το πρώτο και μοναδικό Mi Store στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά μην ανησυχείτε, δεν σχετίζεται με την επιδημία του κορονοϊού.

Η εταιρεία αποφάσισε να κλείσει τις πόρτες του καταστήματος που βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Westfield στο Sheperd’s Bush, στο Λονδίνο, στις 5 Μαρτίου 2020.

Ήδη, η ιστοσελίδα του Westfield London ενημερώθηκε με την αποποίηση ότι το UK Mi Store δεν είναι πλέον ανοικτό προς αγορές από εκεί. Επιπλέον, ο λογαριασμός στο Twitter για το κατάστημα είναι πλέον εκτός σύνδεσης.

Το κατάστημα άνοιξε για πρώτη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Νοέμβριο του 2018 και είχε σε απόθεμα πολλά προϊόντα της Xiaomi, όπως smartphones, smart band, smart home gadgets, ηλεκτρικά σκούτερ, ομπρέλες κλπ. Ωστόσο, το κατάστημα σύντομα έγινε πολύ γνωστό για το γεγονός ότι δεν διαθέτει τα περισσότερα από τα προϊόντα . Εκτός από αυτό, οι τιμές των προϊόντων στο απόθεμα ήταν σημαντικά υψηλότερες από ό, τι είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο. Έτσι, το κλείσιμο μπορεί να συνδέεται με τις χαμηλές πωλήσεις και την επιθυμία να μειωθεί το κόστος, ώστε να επικεντρωθεί σε πιο ζωντανές αγορές στην Ευρώπη

Ένας εκπρόσωπος της κινεζικής εταιρείας εξέδωσε δήλωση ότι το κλείσιμο είναι μια προσαρμογή στην τοπική λιανική στρατηγική λόγω της ταχύτατα αναπτυσσόμενης δραστηριότητάς της στη Δυτική Ευρώπη. Η εταιρεία επεσήμανε επίσης στους οπαδούς του Ηνωμένου Βασιλείου ν’ αγοράσουν τα αγαπημένα τους προϊόντα Xiaomi, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας mi.com/uk και άλλων επίσημων καναλιών που θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια των μελλοντικών εκδηλώσεων παρουσίασης προϊόντων. Τα προϊόντα της Xiaomi είναι επίσης διαθέσιμα μέσω του Amazon στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Ινδία.

 

[signoff]

 

Πηγή: https://www.gizmochina.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο