27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Xiaomi: Ανάπτυξη κινητών τηλεφώνων συμβατών με το δίκτυο των ΗΠΑ θα φτιάξει η εταιρεία

Με τη σταδιακό κορεσμό της εγχώριας κινέζικης αγοράς smartphone, οι εγχώριοι κατασκευαστές πρέπει να εξετάσουν πως θα εισχωρήσουν σε αγορές του εξωτερικού. Ήδη πολλές εταιρείες το καταφέρνουν και ειδικότερα η Xiaomi τα πάει πολύ καλά στην Ινδία, αλλά και εδώ στην Ελλάδα. Η πιο δύσκολη αγορά όμως θεωρείται αυτή των ΗΠΑ, καθότι εκεί αλλάζουν τα πράγματα αλλά και το δίκτυο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εκθέσεις των ξένων μέσων ενημέρωσης, η Xiaomi προετοιμάζεται ενεργά να εισέλθει στην αγορά κινητής τηλεφωνίας των ΗΠΑ το επόμενο έτος και είναι πολύ σίγουρη γι ‘αυτήν.

Ο Wang Xiang, ανώτερος αντιπρόεδρος της Xiaomi, δήλωσε ότι η αγορά των ΗΠΑ είναι πολύ ελκυστική και η Xiaomi αυξάνει επίσης τη μηχανική και τους τεχνικούς πόρους για την ανάπτυξη κινητών τηλεφώνων συμβατών με το κινητό δίκτυο των ΗΠΑ.

Ο Wang Xiang δήλωσε: «Ελπίζουμε να κάνουμε κάτι εκεί το επόμενο έτος».

Ωστόσο, ο Wang Xiang τόνισε ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Xiaomi και των αμερικανών φορέων εκμετάλλευσης δεν έχουν ακόμη καταλήξει σε συγκεκριμένη συμφωνία.

Τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, σε συνέντευξή του στο CNBC, ο Wang Xiang είχε πει ότι η Xiaomi δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην αγορά των ΗΠΑ, ότι είναι πολύ σημαντική και έχουν αρχίσει τις διάφορες προεργασίες στο να καταφέρουν να παρέχουν σωστά και πλήρως τις υπηρεσίες τους στους Αμερικανούς καταναλωτές.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/07/prosfores-kai-koyponia-apo-to-banggood-mono-g/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#18db07″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Προσφορές και κουπόνια από το Banggood μόνο για τους αναγνώστες του iTechNews.gr[/su_button]

[/su_table]

Από τότε, ο Lei Jun έχει επίσης αποκαλύψει ότι σκέφτεται να εισέλθει στην αμερικανική αγορά και σχεδιάζει να εισέλθει επισήμως στην αμερικανική αγορά στα τέλη του 2018 ή στις αρχές του 2019.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο