25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Xiaomi Bluetooth Air ακουστικά – Εμφανίστηκε στο FCC με 10 ώρες μπαταρίας

Πρόσφατα η Xiaomi μας παρουσίασε ένα ζευγάρια ασύρματων ακουστικών που μοιάζουν πολύ με τα Airpods της Apple. Μάλιστα για τα συγκεκριμένα ακουστικά της Xiaomi, σας είχαμε δώσει και κουπόνι από το Banggood για να τ’ αποκτήσετε με 49.99$ τότε (κουπόνι υπάρχει ακόμα, αλλά πιο ακριβά πια). Σήμερα το πρωί είδαμε τα συγκεκριμένα ακουστικά να εμφανίζονται στην λίστα του FCC και μάθαμε κάποια πράγματα και από εκεί.

Τα συγκεκριμένα ακουστικά είναι ασύρματα ακουστικά με κουτάκι φόρτισης, σαν τα BlitzWolf που σας έχω παρουσιάσει, αν θέλετε να δείτε τι εννοώ ακριβώς. Τα συγκεκριμένα ακουστικά, το σχήμα τους είναι λίγο πιο τετράγωνο, ενώ διαθέτουν λειτουργία μείωσης του θορύβου και μικρόφωνο.

Όσο για τον σχεδιασμό του κουτιού φόρτισης, είναι σχεδόν παρόμοιος με αυτό του  AirPods, με ένα κουμπί στο πλάι, που δυστυχώς δεν ξέρουμε την ακριβή λειτουργία του ακόμα. Το κουτί και μαζί και τ’ ακουστικά, φορτίζουν μέσω μίας θύρας Type-C που υπάρχει στο κάτω μέρος.

Στη συσκευασία θα βρείτε τρία μεγέθη ακουστικών, το καλώδιο φόρτισης και ένα εγχειρίδιο.

Black Friday Deals by Gearbest – 36 ώρες κουπόνια για αγορές μέχρι τελικής πτώσης!

Επιπρόσθετα και βάση την εικόνα που διέρρευσε από το FCC, το όνομα είναι γραμμένο στο πάνω μέρος και γράφει στα κινέζικα Xiaomi Bluetooth Headset Air. Το βάρος του είναι στα 58 γρ, ενώ η μπαταρία του αντέχει στις 3 ώρες, ενώ το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 10 ώρες χωρίς να φορτιστεί.

Προς το παρόν τ’ ακουστικά αυτά δεν έχουν βγει ακόμα στην αγορά και στο Banggood που σας είχα δώσει το κουπόνι, είναι σε preorder. Πάντως εάν τα θέλετε, αυτή την στιγμή σε προπαραγγελία στο Banggood έχουν 69.99$, όπου με το κουπόνι BFPaypal10% η τιμή πέφτει στα 62.99$.

[signoff]

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο