25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Xiaomi – Χρήστες ρωτάνε τον director του Xiaomi system software department, Zhang Guoquan, τι να περιμένουν από τα Mi Mix 4 και Mi 10. Δείτε τι είπε…

Στο Weibo, το κινέζικο Facebook, μπορείς να βρεις πάρα πολλές πληροφορίες, φήμες, σχόλια αλλά και ενδιαφέροντες απαντήσεις. Έτσι πριν από λίγο βρήκα ερωτήσεις αρκετών χρηστών που είχανε κάνει στον director του Xiaomi system software department, Zhang Guoquan, ρωτώντας ουσιαστικά όλοι το ίδιο πράγμα: “Μπορεί το Xiaomi 10 και το MIX 4 να κάνουν κάτι πιο γρήγορα;” Ο ίδιος ο Zhang Guoquan απάντησε: “Ελήφθη”.

Οι τρέχουσες λεπτομέρειες σχετικά με τα Xiaomi MIX 4 και Xiaomi 10 είναι προσωρινά άγνωστες. Οι προγραμματιστές στο XDA έχουν βρει στοιχεία στον πηγαίο κώδικα του MIUI ότι η Xiaomi αναπτύσσει ένα τηλέφωνο με συχνότητα ανανέωσης 120Hz. Εξάλλου σας το είχαμε γράψει και πιο νωρίς χθες αυτό. Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο υψηλός ρυθμός ανανέωσης χρησιμοποιείται μόνο στις ναυαρχίδες, το κινητό αυ΄το που ανακάλυψαν στον κώδικα αναμένεται να είναι ή το Xiaomi MIX 4 ή το Xiaomi 10.

Φυσικά, το Xiaomi 10 ή το Xiaomi MIX 4 αναμένεται να έρθει με την κάμερα των 108MP. Επί του παρόντος, τα 108MPτα έχουμε δει σε μαζική παραγωγή μόνο στο CC9 Pro ή στο Mi Note 10 εφόσον μιλάμε για την Global έκδοση. Το μηχάνημα κέρδισε την πρώτη θέση στην βασική πίσω κάμερα στο DxOMark, θέτοντας το κινητό στην κορυφή μαζί με το Huawei Mate 30 Pro. Θεωρείται ότι το Xiaomi 10 ή Xiaomi MIX 4 θα χρησιμοποιήσει την ίδια κάμερα και ίσως να δούμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στο DxOMark.

Επιπλέον, λαμβάνοντας υπόψη ότι το τρέχον έτος, η Xiaomi δεν ξεκίνησε κάποιο μοντέλο συνέχισης της σειράς MIX, αλλά κυκλοφόρησε μόνο το Mi Mix Alpha 5G, δεν αποκλείεται το MIX 4 να εμφανιστεί πριν το Xiaomi 10 το 2020. Εξάλλου μην ξεχνάτε ότι πχ το 2018, το Xiaomi MIX 2S εμφανίστηκε πριν από το Xiaomi 8, οπότε δεν είναι καθόλου απίθανο να έχουμε μία επανάληψη του περιστατικού αυτού.

Όσο για τη διαμόρφωση, η σειρά Xiaomi και η σειρά MIX θα είναι σίγουρα εξοπλισμένες με την τελευταία πλατφόρμα της Qualcomm Snapdragon, οπότε θεωρείτε σχεδόν βέβαιο ότι θα τα δούμε με τον snapdragon 865. Η Qualcomm έχει προγραμματίσει το 4ο Qualcomm Snapdragon Technology Summit στο Maui, Χαβάη από τις 3 Δεκεμβρίου έως τις 5 Δεκεμβρίου. Το σίγουρο είναι λοιπόν ότι ο Snapdragon 865 θα αποκαλυφθεί τότε.

Η Xiaomi αναμένεται να είναι η πρώτη που θα ξεκινήσει με τον Snapdragon 865, κάτι που σίγουρα αξίζει να περιμένει κανείς.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο