27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Xiaomi – έρχεται εφαπτόμενη εξωτερική μπαταρία με δυνατότητα ασύρματης φόρτισης και modular σχεδιασμό

Σήμερα το πρωί η Xiaomi παρουσίασε ένα Sharp Power Sticker, μία εφαπτόμενη εξωτερική μπαταρία με δυνατότητα ασύρματης φόρτισης. Ενσωματώνει την δυνατότητα σε σχεδιασμό 2-σε-1 και είναι φορητό. Επίσης υποστηρίζει Qi ασύρματη φόρτιση και είναι χωρητικότητας 2600mAh.

Το προϊόν αυτό δεν κατασκευάζεται από την ίδια την Xiaomi, αλλά από συνεργαζόμενη εταιρεία, την Shenzhen Ruiling Xinyuan Electronic Technology Co., Ltd. και θα πουλιέται στην Κίνα στα 159 γιουάν (20.2€).

Millet has a power grid mobile power supply: modular design / wireless charging

Ruiling Power Sticker Wireless Mobile Power Supply θα είναι διαθέσιμο σε μπλε και κόκκινο χρώμα. Θα είναι εφοδιασμένο με ειδική κόλλα ώστε να μπορείτε να το κολλήσετε πάνω στο κινητό ή στη θήκη του. Υπόψιν για θήκες υποστηρίζει εφόσον είναι πιο στενές από 3mm. Είναι πολύ εύκολο να την αποσυνδέσετε, δεν αφήνει σημάδια, πλένεται και μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάρα πολλές φορές χωρίς να κάνει κάποια ζημιά στην επιφάνεια.

Έρχεται με αρθρωτό σχεδιασμό με δυνατότητα πολλαπλών συνδυασμών, ανάλογα με τις ανάγκες και το τι θέλετε να κάνετε κάθε φορά. Την εξωτερική αυτή μπαταρία μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε είτε σε κάποιο ταξίδι, είτε ενώ πχ παίζετε.

Προσφορές και κουπόνια από το Gearbest για αγορές οικονομικά (04/01 Update)!

Περιέχει μπαταρία χωρητικότητας 2600mAh από λίθιο, με ειδικό κύκλωμα ελέγχου, με βελτιωμένη φόρτιση και αποφόρτιση, ενώ παρέχει προστασία κυκλώματος.

Το Ruiling Power Sticker έχει δυνατότητα για input 5V/2.1A, output 5V/1A και η ικανότητα φόρτισης είναι μεγαλύτερη από το 72%. Έχει επίσης δυνατότητα ανίχνευσης ξένων μεταλλικών αντικειμένων για να κλείσει αυτόματα το σύστημα, έτσι ώστε να μην υπάρξει η πιθανότητα για βραχυκύκλωμα.

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο