25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Xiaomi μαγνητικά clip – Τακτοποιήστε τα καλώδια στο γραφείο εύκολα και γρήγορα

Σίγουρα πολλές φορές στο γραφείο σας γίνεται χαμός από καλώδια από τα διάφορα μηχανήματα που έχετε συνδεδεμένα ή για να τα φορτίσετε, κτλ. Δεν θα ήταν ωραία να ήταν τακτοποιημένα κάπως, αλλά και να μπαίνουν στη θέση τους πιο εύκολα!? Αυτό σκέφτηκε φαίνεται κάποιος στη Xiaomi και βγάλανε τα Μαγνητικά clip, ένα τρόπο να έχετε τακτοποιημένα τα καλώδια στο γραφείο σας.

Όταν εργάζεστε στην καθημερινή ζωή, το γραφείο σας είναι πάντα γεμάτο από διάφορα καλώδια, όπως καλώδια ρεύματος για φορητούς υπολογιστές, καλώδια δεδομένων κινητής τηλεφωνίας και ακουστικά, τα οποία επηρεάζουν σοβαρά την καθαριότητα της επιφάνειας εργασίας.

Από αυτή την άποψη, εμφανίστηκε σήμερα στο Xiaomi Youpin, ένα σετ μαγνητικού συνδετήρα αξίας 25 γουάν (3.3€) που θα σας επιτρέψει να έχετε ένα τακτοποιημένο πια γραφείο.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/05/elephone-p8-max-me-molis-95e-kai-me-asfaleia-teloneioy-ginetai-diko-sas-apo-to-coolicool-gia-ligo-akoma/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0708″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Elephone P8 Max – Με μόλις 95€ και με ασφάλεια τελωνείου γίνεται δικό σας από το Coolicool για λίγο ακόμα.[/su_button]

[/su_table]

Οι μαγνητικοί σφιγκτήρες νανοεξοπλισμού είναι συμβατοί με κάθε τύπου καλώδιο. Χρησιμοποιούν τρισδιάστατες υποδοχές ώστε να μπορούν να ταιριάζουν με τα περισσότερα τύπου καλώδια που υπάρχουν στην αγορά.

Τα κλιπ BIG βγαίνουν έξω από το συμβατικό μέγεθος, ώστε η υποδοχή να είναι συμβατή με χοντρά ή επίπεδα καλώδια, ώστε να μην έχετε πρόβλημα και με τέτοιου είδους καλώδια.

Η μαγνητικά απορροφημένη βάση σφιγκτήρα του καλωδίου είναι κατασκευασμένη από ξύλο, ενώ και η εμπρόσθια πλευρά είναι επίσης μαγνητικά σχεδιασμένη για εύκολη προσρόφηση των κλιπ. Υπάρχει επίσης μια ξεχωριστή κυκλική βάση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη συγκράτηση μικρών αντικειμένων όπως κλειδιά και ακουστικά.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο